УДАР – партія сексуальних маніяків!

02 вересня 2013, 19:36
Власник сторінки
0
146

Почати статтю хочу з слів однієї відомої попсової пісні «… вот лето пролетело и ага…».

Напередодні літнього відпочинку багато опозиційних народних депутатів та їх лідерів заявляло про те, що вони не будуть користуватися привілеями депутатського відпочинку, у т.ч. і санаторно-курортним закладами, які має у своєму розпорядженні Верховна Рада України. У зв’язку з цим, мені захотілася провести власне журналістські розслідування та з’ясувати чи дійсно наша опозиція настільки чесна та прозора, як вона заявляє чи це тільки для простого народу вони такі чисті та пушисті, народні кошти використовують виключно на благо того ж народу.

Сьогоднішню розповідь я хочу розпочати з досить цікавого депутата з фракції Удар - Павла Розенко, який для багатьох є загадкою. Поясню чому. Літо пора відпусток і для депутатів також. А тут ще й до мене потрапила дуже цікава історія, яка мене просто шокувала і тому я був змушений провести власне розслідування.
І так хто такий Павло Розенко? Як нам розповідає мережа Інтернет Павло Валерійович Розенко – відомий експерт, громадський та політичний діяч, активний учасник «революції на граніті» та «помаранчевої революції», за часів Президента В.Ющенка, ще й перший заступник міністра праці та соціальної політики України та керівник служби соціальної політики Секретаріату Президента, провідний експерт Центру Разумкова і нарешті народний депутат від партії Удар. А також порядний чоловік та сім’янин, який виховує двох дітей. Як кажуть в народі – «хоть к ране прикладывай».
Однак повернусь до початку своєї розповіді, коли мені стали відомі інші факти з його брутального життя, насамперед нещодавнього відпочинку цього вельмишановного політика. І так з’ясувалось, що до сексуальних фантазій Розенко входить надруга над простим людом та отримання задоволення від насилля над ним, особливо над жіночою статтю, яка не може дати достойний відпір маніяку з депутатським мандатом.
Під час своїх літніх канікул в серпні місяці цього року Павло Розенко відпочивав з родиною в санаторії «Морський прибій», який входить до мережі депутатських закладів відпочинку «Дюльбер», розташований на дуже мальовничих пагорбах селища Кореїз в Криму.
Наш герой, як достойний сім’янин, з родиною вів себе дуже чемно, купаючись, добре кушаючи та насолоджуючись відпочинком вдосталь.     
Однак залишаючись без родини на одинці з персоналом санаторію у нього просипалась лють та агресія, яку він вихльостував на них. Так його хамству та приниженню людей не було краю. Але це дитячі забави, в порівнянні з його наступними діями.
П.Розенко відпочиваючи в санаторії дуже ретельно наглядав за власним здоров’ям та поки дружина з дітьми знаходилась на морі він відвідував багато процедур в лікувальному корпусі. І ось тут розкрились маніакальні риси його характеру.
Першою під «удар» «депутата-ударівця» потрапила масажистка санаторію Марина (ім’я ми навмисно змінили, бо дівчина залякана), яка не змогла відмовити Розенко у його сексуальних домаганнях, тому і була зґвалтована депутатом прямо на робочому місті в лікувальному корпусі. Жінка постаралась одразу усе забути, переступивши через власну гідність, бо була дуже залякана погрозами депутата і тому вважала, що їй ніхто не повірить. Також вона переживала за власне місце у закладі, бо окрім позору її ще й могли звільнити.
Наступною була тендітна та беззахисна медсестра водних процедур Олена (ім’я також змінено), яка не витримала сексуального напору Розенко та була змушена йому віддатися. Після декількох днів домагань та її відмов, вона здалася коли в хід пошли погрози, що її звільнять з роботи за нібито крадіжку грошей у депутата. Крім того депутат з Удару обіцяв влаштувати так, що вона більше ні де не зможе знайти роботу, якої в курортному містечку обмаль. Так, бідна дівчина була змушена терпіти сексуальну надругу цього політика  над своїм тілом та душею.
Коли ж ви на решті зупинитесь політики?  Скільки ви будите принижувати, ґвалтувати та вбивати простий люд?
Ви партія з європейськими цінностями! Ваш лідер чемпіон світу з боксу, якого знає увесь світ! Ви претендуєте на керівництво цією країною та обіцяєте привести усіх нас до світлого майбутнього! ЩО ВИ КОЄТЕ ???  
Поряд з тим, хочу запевнити читача, що це тільки початок циклу статей про наших слуг народу, матеріали для яких мною вже зібрані. Тому, як казав класик «Лёд тронулся господа присяжные заседатели»…   
А Вам пане Розенко бажано було б замислитись та пошукати гарного адвоката тому, що позовів до суду та кримінальних проваджень за такі протиправні дії, Вам не оминути. Ми, громадськість, не дозволимо Вам безкарно ґвалтувати дівчат, а події у Врадіївці для Вас можуть початися у Верховній Раді України, якщо депутати не побажають зняти з Вас депутатську недоторканість.
Ще хочеться звернутися до лідера партії «УДАР» В.Кличка: у всіх народів та країн найбільшу огиду викликали не злодії або бандити, а передусім насильники. Тому закликаю Вас, виключити цю «сексуальну потвору» з Вашої фракції, якщо Ви звісно справжній чоловік та дійсно лідер провідної європейської партії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: депутат,персонал,хамство,УДАР,медсестра,погрози,зґвалтування,сексуальні домагання,масажистка,«Дюльбер»,Кореїз,експерт Центру Разумкова,Розенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.