13,4 га лісу на Житомирщині відведено під розробку кар’єру.

13 лютого 2013, 00:53
Власник сторінки
0
109

Згідно розпорядження Кабміну 13,4 га малинського лісу віддано для розробки кар'єру каменедробильному заводу

13,4 га малинського лісу віддано для розробки кар'єру каменедробильному заводу, згідно розпорядження Кабміну про передачу лісу Українківської лісництва в Малинському районі Житомирської області від 6 лютого 2013 року, що підписав прем’єр міністр Азаров.

13,4 га лісу на Житомирщині відведено під розробку кар’єру.



Як повідомляється на урядовому порталі, прийнято рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» ПАТ« Малинський каменедробильний завод» з подальшою передачею його в оренду. Дана територія буде використовуватись для розширення території промислового майданчика та для розміщення складів готової продукції. При цьому, відповідно до діючого законодавства, передбачено відшкодування втрат лісогосподарського виробництва, які ПАТ« Малинський каменедробильний завод» сплатить до бюджету після їх розрахунку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Житомир,новости житомира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.