Електронно-цифровий підпис – запорука Вашого успіху!

21 серпня 2015, 14:02
0
12

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, нагадує про можливість отримати електронні ключі

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, нагадує про можливість отримати електронні ключі безкоштовно та за лічені хвилини відзвітувати перед податковою за допомогою Інтернету. Можливість отримати безкоштовно електронний сертифікат ключа - надає змогу кожному платнику оптимізувати процедуру подачі звітів, швидко та без перешкод звітувати  до податкових, митних органів. Не витрачаючи свій час, отримувати консультації в режимі он-лайн, замовляти довідки, тощо. Адже, відповідно до Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронний цифровий підпис» електронний підпис є обов'язковим реквізитом електронного документа, який використовується для ідентифікації автора та/або підписувача електронного документа іншими суб'єктами електронного документообігу. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа.

Представництво Акредитованого центру сертифікації електронних ключів знаходиться у приміщенні ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою:    пров. Політехнічний, 5-А, каб. 8.

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: ДПС,ключи,податки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.