Третій Міжнародний форум весільних фахівців «Wedding Bridge»

16 квітня 2016, 00:53
Власник сторінки
Видеоблогер
1
48
Третій Міжнародний форум весільних фахівців «Wedding Bridge»

20-21 квітня 2016 року в декількох десятках міст України, Росії, Білорусі, Вірменії, Казахстану і Киргизстану пройде Третій Міжнародний форум весільних фахівців «Wedding Bridge»!

В Україні форум пройде вперше! 20-21 квітня 2016 року в декількох десятках міст України, Росії, Білорусі, Вірменії, Казахстану і Киргизстану пройде Третій Міжнародний форум весільних фахівців «Wedding Bridge»!
Wedding Bridge - це: Місце зустрічі всіх весільних фахівців: організаторів заходів, постачальників послуг, ведучих, декораторів, флористів, фотографів і відеографів, кондитерів, рестораторів, стилістів, візажистів, модельєрів, салонів, компаній, що надають послуги оренди світлового і звукового обладнання, декору, меблів, текстилю та т.д. з метою спілкування, взаємодії, обговорення актуальних питань розвитку ринку і отримання нових знань.Тільки корисна і актуальна інформація через онлайн трансляцію і «живі» виступи від відомих весільних експертів і спікерів: Саші Дергоусової, Оксани Вотум, Яни Сиромятникова, Марії коробецкая, Мар'яни Весельський, Ксенії Остапюк, Вадима і Ксенії Іванових, Олександра Іваненко, Аліни Дядченко Спілкування з представниками партнерів в інтерактивних зонах Розіграш призів по візиток від партнерів Форуму Лотерея, подарунки і сюрпризи для всіх учасників, До зустрічі на Wedding Bridge 2016!
Дата і час проведення: 20-21 квітня 2016 з 09.00 - 19.00Місце проведення: Арт-готель «Баккара», Київ З усіх питань участі у форумі: Юлія Гресс, організатор форуму в м Київ +380989610178, Julygress@gmail.com
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,бізнес,весільний,міжнародна конференція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.