Піклуючись про дітей, ми інвестуємо в майбутнє

06 серпня 2020, 12:49
Власник сторінки
Медіа-експерт, фахівець з комунікацій та PR
0
79
Піклуючись про дітей, ми інвестуємо в майбутнє
Співпраця місцевих бізнесу (компанія "Світ ВІКОН") та влади (дитячий майданчик у смт Чорнобай на Черкащині)

Днями у смт. Чорнобай що на Черкащині відкрили черговий дитячий майданчик. Новий інфраструктурний об`єкт створений зусиллями компанії "Світ ВІКОН" та влади. Нижче коментарі авторів ініціативи

Чудовий літній дарунок отримали найменші мешканці та їхні батьки – днями тут створили черговий дитячий майданчик, повідомляють у Чорнобаївській селищній раді.


Реалізація проєкту стала можливою за сприяння компанії , яка має представництво у селищі.


“Поступово, крок за кроком, спільними зусиллями та активною позицією небайдужих представників бізнесу та громади, нам вдалося реалізувати цей проєкт. Наразі уявляючи усміхнені дитячі обличчя, я все більше переконуюсь, що наша праця була недаремною“ - наголосила очільниця громади Алла Мірошниченко.

“Це не перший об'єкт інфраструктури, який ми встановлюємо в мікрорайонах селища зі спільної ініціативи з місцевою владою, – відзначив керівник компанії  Анатолій Рябенко. – Нині допомогли у створенні одного з чудових куточків відпочинку для дітей”.

“Встановлення нового дитячого майданчика – це внесок у майбутнє громади. Ми сьогодні підтримуємо навчальні заклади, розвиваємо інфраструктуру, працюємо над створенням підприємств, щоб наша молодь залишалася вдома і розбудовувала свою громаду. Радість в очах дітей – те, заради чого варто жити”, – зазначила голова селищної ради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: благодійна допомога,малий бізнес,Металлопластиковые окна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.