Батальйон "Дніпро" дестабілізує обстановку на Донбасі

28 травня 2014, 16:16
Власник сторінки
Экономист
0
98

Деякі з спішно зібраних воєнізованих формувань, які ведуть війну на сході, погано навчені і недосвідчені.

"Деякі з спішно зібраних воєнізованих формувань, які ведуть війну на сході, погано навчені і недосвідчені. У регіоні, наповненому зброєю, цивільне населення ризикує опинитися під перехресним вогнем", - заявив Губернатор Донецької області Сергій Тарута, та зазначив, що створений губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським батальйон "Дніпро" дестабілізує обстановку на Донбасі.

Він наголосив, що саме батальйон "Дніпро" несе відповідальність за трагічні події 11 травня у Красноармійську і звинуватив це формування у втручанні у справи Донецька, провокуванні нестабільності і беззаконня.

"Вони приїжджають і намагаються позбавитися від місцевого мера, який їм не подобається, або від лідера, і вони висувають дуже потужний аргумент на свою користь - автоматичну зброю. Небагато людей можуть з ними посперечатися", - заявив Сергій Тарута.

Нагадаємо, що 11 травня 2014 прес-служба МВС України опублікувала заяву, що підрозділ з найменуванням "батальйон Національної гвардії "Дніпро" або "батальйон міліції спецпризначення "Дніпро" не брав участі у подіях в Красноармійську. Особовий склад батальйону "Дніпро" залучається до несення служби на блокпостах в південно-східній частині України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Игорь Коломойский,Україна,Дніпро,політика в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.