Головне завдання – не допустити втрат серед особового складу.

10 липня 2014, 09:14
Власник сторінки
1
12141

Командувач військ ОК "Північ" генерал-лейтенанта Ігор Колесник завдяки своєї наполегливості не допустив втрат серед особового складу.

ПРЕС-ЦЕНТР ОПЕРАТИВНОГО КОМАНДУВАННЯ ПІВНІЧ

Тел. – (03622)298-127, E-mailpressa_pivnich@i.ua;

адреса: 33000, Україна м.Рівне, вул. Дубенська,2

Повідомлення від “ 10липня 2014 року

 

Головне завдання – не допустити втрат серед особового складу.

 

         В мережі Інтернет з'явилася інформація щодо роботи командувача військ оперативного командування "Північ" генерал-лейтенанта Ігоря Колесник на блокпостах в зоні відповідальності оперативного командування "Північ", де завдяки непопулярним діям та наполегливості генерала вдалося не допустити втрат серед особового складу.

         Критична, і часто неправдива, інформація про керівників органів військового управління розповсюджується швидко і підхоплюється засобами масової інформації. Тому, прес-центр оперативного командування "Північ" просить сприяти журналістів у оприлюдненні лише достовірної, перевіреної інформації з фаховими коментарями відповідальних військових посадових осіб, висловлювати суб’єктивну думку, громадянську позицію, політичні уподобання.

         Отож, інформація, що наведена нижче з посиланням на Євгена Жукова, була перевірена офіцерами прес-центру ОК "Північ" та знайшла своє підтвердження. Випадок мав місце з військовослужбовцями одного з блокпостів в зоні проведення АТО. З метою дотримання вимог законів щодо нерозголошення державної таємниці та доступу до службової інформації прізвища учасників та номера військових частин, місце їх дислокації не називаються, адже їх ідентифікація більше нашкодить, ніж допоможе. Але факт підтверджений і демонструє справжню ситуацію в зоні антитерористичної операції.

 

Прес-центр управління

оперативного командування "Північ"

 

 

http://vk.com/club9729162?w=wall-9729162_344%2Fall

            Вот, написал мне мой знакомый, хороший друг, который в данный момент находиться где-то в Луганской области, участвует в АТО. На первый взгляд это простое общение пацанов, но я решил им поделится со всеми, поскольку на первый взгляд дебилизм со стороны военных, а на выходе сохраненные жизни наших пацанов. Война ошибок не прощает.

            "Побывал у нас на блокпосту генерал Колесник, нас крыло от негодования. Снова напряги и военщина. Мы уже морально были готовы к худшему. На улице жара, а он опять со своими окопами, незарытой техникой и так далее. Короче мы в шоке, разговора у нас, как и планировалось, не получилось. Все наши доводы он просто имел. Один его аргумент это Волноваха, где мягкотелость командиров плюс пофегизм шибко больших начальников, плюс наплевательское отношение самих солдат к своей безопасности и итог семнадцать погибших и до тридцати раненых наших парней. Матеря на чем свет стоит Колесника, скрепя зубами мы пошли рыть окопы, окапывать технику, короче делать ту хрень которую он от нас требовал. Рыться в земле в такую жарищу не хотелось, генералу надо – пусть и копает. Но оказывается настоящий шок наступил через два дня, когда нашу позицию стали долбить из чего только можно, перепахали весь блокпост. Только хрен нас достанешь когда все по уму сделано. Все обошлось без "200" и "300".

             Воображаловка работает у нас нормально, и сообразили мы тоже быстро, кому и чем обязаны. Короче зауважали генерала. Если бы не его напористость, нас бы в тот день намолотили достаточно. Заодно научились отличать где военный дебилизм, а где просто забота о людях без лишнего рисования, только на войне она иногда грубая но для бойца бесценная.

            Между делом обговорив все что произошло, мы благодарны Колеснику, что дал почувствовать себя солдатами, а не пушечным мясом.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.