Анатолій Олійник кличе молодь у владу

04 вересня 2014, 05:12
Власник сторінки
журналист
0
87
Анатолій Олійник кличе молодь у владу
Анатолій Олійник

Голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник оголосив про умови конкурсу на здобуття посади радника голови.

Як і раніше, після першої інформації про конкурс, Анатолій Олійник оголосив умови конкурсу для молоді на посаду радника голови ОДА у соціальній мережі.

 

Анатолій Олійник повідомив, що для з’ясування рівня фахової підготовки та бажання працювати на благо громади Вінниччини голова Вінницької тОДА очікує на пропозиції та аналітичні записки від молоді. За результатами конкурсного відбору поданих документів один (чи одна) з претендентів (претенденток) отримає посаду радника голови ОДА.

 

«Іншим кандидатам, які продемонстрували завзяття та здатність професійно ставитися до справи, допоможемо у працевлаштуванні в органах влади та місцевого самоврядування», - пообіцяв Анатолій Олійник. 

Аналітичні записки пропонується подавати за такими напрямками (на власний розсуд) :

- Основні напрямки формування стратегії розвитку Вінницької області на сучасному етапі. Перевага надається тестовому проекту стратегії розвитку регіону.

- Європейська інтеграція і Вінниччина. Конкретні кроки влади та громади в напрямку євроінтеграції, проекти.

- Залучення грантів в розвиток різних сфер життя області. Формуємо креативний пул для агенції регіонального розвитку, як єдиного координаційного органу з написання грантових програм та залученню інвестицій в область.

- Інвестиційна привабливість регіону. Реальні проекти для залучення інвестицій.

- Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів влади та місцевого самоврядування. Найкращим критерієм конкурсу будемо вважати розміщення власних матеріалів конкурсантів в ЗМІ на різноманітну тематику, про область та суспільно-політичне життя.

Аналітична записка (до 5 аркушів) має містити особисте бачення претендента щодо одного із зазначених напрямків. Конкурсні роботи можна надсилати на особисту сторінку Анатолія Олійника у мережі Фейсбук, або на електронну поштову адресу: vinnicaoda@gmail.com

Анатолій Олійник вважає, що оголошуючи цей конкурс, вінницька влада відкриває дорогу до управління молоді.


«Основний меседж для претендентів – генерування реальних та нестандартних ідей, практичних проектів», - зазначив голова Вінницької облдержадміністрації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Губернатор,Вінницька область,вінницька влада,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.