Керівництво «Укрпошти» допоможе постраждалим в Маріуполі поштовикам

30 січня 2015, 06:28
Власник сторінки
журналист
0
26

Внаслідок обстрілу терористами житлових кварталів Маріуполя загинула оператор поштового зв’язку Валерія Шурхаєва та постраждала заступник начальника відділення Марина Кузнецова.


Снаряд з "Граду" терористів поцілив у відділення №3 у Маріуполі


Снаряди, випущені з «Градів», влучали у квартири, двори житлових будинків, будівлі та двори шкіл, дитсадків, торговельних та офісних приміщень, павільйони міського ринку, а також відділення поштового зв’язку.


Керівництво Укрпошти на чолі з в.о. генерального директора Ігорем Ткачуком робить все можливе, аби підтримати родини постраждалих в Маріуполі працівників.

«Трагедію, що сталася в Маріуполі, було неможливо передбачити. Ми висловлюємо щире співчуття рідним і близьким наших постраждалих колег та не залишимо їх наодинці з бідою. Я особисто триматиму на контролі, щоб вони отримали необхідну матеріальну й моральну підтримку від Укрпошти», – сказав Ігор Ткачук.

Валерії Шурхаєвій було 27 років. Війна забрала у чоловіка молоду дружину і маму в доньки, якій ще не виповнилося і трьох років. Оператором поштового зв’язку вона влаштувалася всього 5 місяців тому.  34-річна  Марина Кузнецова, яка отримала численні травми,зараз лікується. Її з лікарні чекають чоловік і 12-річний син. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Укрпошта,Міністерство інфраструктури,обстрел Мариуполя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.