НОТАТКИ ПРО НАЦІОНАЛЬНЕ ПИТАННЯ

17 травня 2015, 13:22
Власник сторінки
0
113

як національне питання пов’язане з Переходом всього Людства на Новий рівень Буття

  
 Ми знову будемо Єдиними, але через деякий час. Бо Єдність повинна бути справжньою, глибокою – у Дусі, а не географічно-адміністративною та ментальною, бо така Єдність поверхнева. Вона складалась вимушено, під впливом обставин (тепер вже історичних) – захиститись від ворогів, вижити і перебувати у найбільш сприятливих умовах. То була необхідність того часу – часу, який вже минає, часу, який вже минув.
   Зараз всі ми, Людство планети Земля, перебуваємо у стадії Еволюційного Сходження – повернення до Джерела свого.
   Перебуваємо у так званому Перехідному періоді – коли завершено дію програми виживання людства у Всесвіті Добра і Зла – Всесвіті Подвійності, де всі Вищі задачі виконано, і почався Перехід на Новий рівень Буття, в Новий вимір, в Нову Священну Галактику, який потребує пробудження Духу від вікової сплячки кожної людини, кожного народу.


   Але Той час, що минув, виконав свою роботу, збудувавши основу, що є фундаментом для подальшого життя людства у стані Сходження на абсолютно Новий рівень Буття, рівень, який цілковито відрізняється від всього звичного нам і так важко сприймається ментальною людиною.
   Це стан Духовного Пробудження кожної людини, кожного народу – Прокинутись від сну Духу і Розкрити Бога у собі, який перебував і перебуває в кожному з нас у Духовному Серці, усвідомлюючи, що Людина Божественна за Суттю, за Родом своїм. 

Божественність – це реальність сьогодення
і всього подальшого життя людства –
Духовне Сходження на Новий, більш високий,
Рівень усвідомленої
Духовної Свідомості Буття
в Реальність Світу Світла Вищого 
Бога Всевишнього,
в Астральний план,
в 4-й, 5-й виміри.

   Важливим моментом Переходу є збереження кожного етнічного народу як Народу Нового Світу, Нової Раси. Для цього необхідне Духовне самовизначення кожного народу, нації – із своїм Духом на своїй етнічній землі, що надана Богом Всевишнім кожному народу, кожній етнічній нації; але з глибоким розумінням того, що Всі народи на Землі – Діти Бога Всевишнього і створені різними для становлення одне одного (як відомо, однакове не має еволюційного розвитку).
   Кожний народ розвивався в своїх конкретних умовах, створюваних Духовними і Божественними Сутностями, які складають простір етнічної території Землі, що і визначало призначення та етнічний характер народів. На етнічний землі все перебуває в гармонії – і енергія землі, і Дух народу, і культура, в тому числі мовні тонкощі та особливості.
Єднання народів на своїх етнічних землях необхідне для чистоти звучання Духу кожного народу, бо кожен народ, кожна нація випромінює свою життєву енергію (вібрацію), що має своє звучання у Космосі – свою ноту, і її звучання повинно бути чистим-чистим, кришталево чистим, що необхідно для Переходу в Новий вимір і розкриття Духовно-Божественного потенціалу кожної людини, кожного етнічного народу. 
   Гаслом сьогодення кожного етнічного народу стає «Єдністю всіх сущих нації своєї Бажаємо Блага всім», замість колишнього «Бажаємо блага собі, собі та ще раз собі», і усвідомлення того, що Перехід на Новий рівень Буття не може бути здійснений будь-яким одним з народів, а тільки Єдністю сущих кожної окремої нації, що об’єднані в Єдність всього Людства і будують Піраміду Світла Високої Духовності, випромінюючі Єдністю народу кожної нації життєву енергію встановленої вібрації і отримуючи від інших ще більшу Духовну енергію – Силу Любові Божественної Жертовної – Хліб Насущний для свого подальшого розвитку – Сходження.

   Національна Духовна і Божественна ідея кожного народу (нації) – Досягти Чистоти музичного звучання Душі і Духа нації.
   Реалізація такої ідеї можлива лише тоді, коли люди, які складають націю, Єдині за Духом, що обумовлюється трьома головними факторами:
   1. Енергією землі, що випромінюється з надр в місцях проживання того чи іншого етнічного народу (нації).
   2. Духом Мужності та Духом Жіночності, що в гармонійній єдності народжують Єдиний Дух Нації, який має своє, особливе, музичне звучання в тональності, притаманній тільки конкретному народу.
   3. Звучанням народу, що проявлене через культуру і знаходить вираження в музиці, в національному інструменті, танці та національному костюмі.
   Кожній країні притаманні свої особливості. Особливість України полягає в тому, що на її території виділяються декілька культурно-духовно-етнічних груп, що є українцями і мають можливість представляти титульну українську націю, але різних за Духом в силу низки і географічних, і історичних причин. Ігнорування цього факту призводить до протистояння в суспільстві, як відкритого, так і прихованого, і як наслідок – загибелі багатьох людей.
   В Україні кілька груп етнічних українців, що мають свою духовну і культурну спадщину, своє музичне звучання. І, враховуючі Вектор Сходження сьогодення, необхідно сприяти Відродженню чистоти звучання Духу кожного етнічного народу (нації), благоговіючи життям кожного народу, прокладати Шлях в Життя у Новому Світі.

   Все Людство на планеті Земля – єдиний великий оркестр, що звучить на весь Космос, але чистота і велич його звучання залежить від чистоти і наповненості звучання кожного окремого інструменту, яким кожен народ і є.

В статті використані матеріали ГО «Центр Вищої Духовної Культури «Абсолютизм».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.