Бійці 15 ЗБАТ ДУК ПС відвідали службу у храмі святого Пантелеймона.

10 серпня 2015, 08:41
Власник сторінки
0
73
Бійці 15 ЗБАТ ДУК ПС відвідали службу у храмі святого Пантелеймона.
Більше яскравих фото: http://vk.com/darkhunterua

9 серпня 2015, у Храмі святого мученика і цілителя Пантелеймона, української православної церкви, Харківській єпархії пройшла урочиста служба присвячена покровителю цього Храму.

9 серпня 2015, в Храмі святого мученика і цілителя Пантелеймона Української православної церкви, Харківській єпархії, Київського патріархату, розташованої на вулиці Танкопії , пройшла урочиста служба, присвячена дню пам'яті одного з найшановніших святих - цілителя Пантелеймона, покровителя цього Храму.

В урочистій службі взяли участь бійці 15 запасного батальйону добровольчого українського корпусу Правого Сектора.

По закінченню служби бійці отримали благословення від настоятеля храму на захист нашої батьківщини від агресора, і, потрапивши під пильну увагу прихожан, почули від людей безліч подяк за захист України від терористів. а вже наступного дня нова група бійців вирушила на передову в зону АТО.

Як це було дивиться на відео:


Великомученик Пантелеймон шанується в Православній Церкві як грізний святий, покровитель воїнів.


Цей бік шанування розкриває його перше ім'я Пантолеон, що означає «лев в усьому». Друге ім'я, дане при Хрещенні, - Пантелеймон, тобто «всемилостивий», розкривається із шанування великомученика як цілителя. У західних християн він вважається покровителем лікарів. Зв'язок цих двох заступництво святої добре видна з того, що воїни, частіше за інших отримують рани, більше всіх потребують лікаря-цілителя. Саме тому християни, окрім молитви на полі брані, звертались до цього святого також з проханням зцілити душу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: храм,Харків,Україна,Українська Православна Церква,добровольческие батальоны,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.