День незалежності у Харкові (ФОТО та ВІДЕО)

25 серпня 2015, 22:47
Власник сторінки
0
209
День незалежності у Харкові (ФОТО та ВІДЕО)
Фото DARKHUNTER

Патріотичні організації Харкова відсвяткували день незалежності мітингом, святковою ходою, та неймовірним концертом.

Святкові заходи, присвячені дню прапора, річниці визволення міста, та дню незалежності почалися у Харкові ще суботнім ранком. Проте справжнє святкування дня народження нашої держави почалося недільним вечором біля пам'ятника Шевченку, де разом з практично усіма патріотичними організаціями міста та області, зібралися безліч городян...

Люди, які, кожен день, кожну годину, не словами, але реальними вчинками доводять, що Харків - це Україна, і щосили борються за нашу державу, - «Громадська Варта» та «громадська самооборона», Азов та Східний корпус, Правий сектор Харківщини та Євромайдан, - зустрілися на мітингу, щоб привітати один одного з днем ​​незалежності, згадати тих, хто зустрічає цей день вже тільки у наших серцях, і відсвяткувати настільки дорого оплачену кров'ю, потом і сльозами нашого народу незалежність нашої країни.

«Нас неможливо зломити, неможливо прибрати від нас відчуття свободи. Ми завжди будемо боротися за свободу, тому що ми - Українці! »
                    - Гліб Тимошенко, радник голови Харківської обласної державної адміністрації.

Як і на будь-якому подібному заході у місті, в ході мітингу міг висловитися кожен його учасник. Багато було сказано про те, наскільки виснажливої ​​для країни виявилася боротьба за свою свободу, наскільки наше суспільство справді стомлено боротися. Наскільки війна знекровила країну, скільки кращих з наших громадян ми втратили в боротьбі за неї. Однак ми боремось за свою землю, за наш дім, і ніхто з патріотів не збирається відступати, адже іншого шляху, як до перемоги, для нашої держави в сьогоднішніх умовах просто не існує.

«Величезний, низький ухил нашим хлопцям, які захищають нас зараз. Якщо ми вистояли проти того, того, що президент слушно назвав «Мордором», уособленням зла, - то нам не страшно ставити перед собою будь які завдання»

- Ігор Рассоха, координатор харківського євромайдану.

Обговорили під час мітингу і проблеми переселенців. Сьогодні у Харкові, крім безлічі переселенців з Донбасу проживає безліч людей, яким довелося тікати від репресій російських окупантів в Криму. На час окупації Харків став другим домом для безлічі татар, караїмів, кримчаків. Їхні розповіді про безчинства окупантів в Криму цивілізована людина без здригання слухати не може…

Оскільки небезпечне розташування міста біля кордону країни - агресора вимагає постійних зусиль як державних структур, так і суспільства в питаннях забезпечення безпеки, крім безлічі співробітників міліції, батальонів «Харків 1», «Слабожаншіна» і показуючих все більший професіоналізм спецслужб, заходи охороняли безлічі добровольців, - г.о. Східний корпус, Правий Сектор Харківщини, громадська самооборона та Інші.

 Після мітингу городяни здійснили ходу на площу Свободи, де пройшов приголомшливий концерт гурту "Тінь Сонця», давши можливість Харків'янам насолодиться справжнім, патріотичним Українським роком. У ході концерту патріотично налаштована молодь міста, забравшись на постамент, що стоїть на місці пам'ятника Леніну показала вражаюче вогняне шоу , замість звичного для городян святкового салюту.

Як це було,- можна побачити на відео...  З днем незалежності. Слава Україні!

 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: День Независимости,Харків,празднование,Україна,патріоти,святкування,Тінь сонця,добровольческие батальоны
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.