Правий Сектор Харківщини накрили чергового виробника "ширки" (ФОТО + ВІДЕО)

27 серпня 2015, 16:44
Власник сторінки
0
94
Правий Сектор Харківщини накрили чергового виробника  ширки  (ФОТО + ВІДЕО)

«До нас звернулися громадяни, і активісти нашої організації діяли згідно обставин. У даних умовах ми не бачимо іншого рішення проблеми. » - Андрій Литовський, голова Правого Сектора Харкывшини

Мешканці будинку 29 по вулиці Табольского в Харкові, вже давно зверталися в різні інстанції,  зокрема у міліцію, з приводу того, що на верхніх поверхах їхнього будинку постійно розноситься «різкий хімічний запах». На даху будинку постійно знаходили сліди від невеликих багать, залишки різних хімічних реагентів, використані шприци.

Приїхавши на прохання мешканців активісти застали людини, що виробляє наркотичні речовини, зі шприцами і необхідними реагентами в руках прямо на сходах у під'їзді.

 - Андрій Литовський, голова обласної організації Правий Сектор Харківщини.

Активісти вжили заходів до припинення злочинних дій зловмисника, після чого негайно викликали міліцію, і, дочекавшись співробітників правоохоронних органів максимально сприяли проведенню слідчих дій.

Подробиці того, що саме каялося на у тому злощасному будинку можна побачити на відео:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,наркомания,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.