Терорист "Моторола" знову відлупцював свою дружину

24 вересня 2015, 15:46
Власник сторінки
0
522

Схоже, що терорист "Моторола" знову відлупцював свою дружину, Олену Коленкіну. Хвиля занепокоєння станом дружини Арсенія Павлова поширюється у соц. мережах.

    В сепаратистських ЗМІ з’явилися  скріншоти переписки мед. персоналу Донецької обласної травматологічної лікарні, в яких одна з мед. сестер розповідає, що у жінки діагностовано забиття м’яких тканин, струс мозку та вивих мізинця. А лікарям наказано дотримуватись «офіційної версії» - побутова травма.



 Як розповідають подруги Олени, вона впала з драбини, але зрозуміло, що отримати такий набір травм при падінні досить важко…

   Можливо, сталася побутова сварка, на фоні нещодавніх пошуків Павловым нової помічниці. Хоча, може бути, що бійка сталася, як завжди, підчас приступу ревнощів у стані алкогольного сп’яніння.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: насилие,сепаратисты,ДНР,Моторола
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.