Екскурсія для переселенців зі Сходу по еврейському Львові

27 жовтня 2015, 15:27
Власник сторінки
Корреспондент.net
0
116
Екскурсія для переселенців зі Сходу по еврейському Львові

Відчуття постійного страху, гострий стрес, втрата життєвих перспектив - ось лише деякі з психологічних проблем, які мусять долати переселенці, але ми сподіваємось, що з нашою допомогою, їх процес адап

Адаптаційний Центр від Львівського Волонтерського Центру (БФ «Хесед Ар’є») продовжує свою діяльність. Цього разу для 20-ти переселенців зі сходу країни, волонтери провели цікаву туристичну екскурсію по єврейському Львову. Не секрет, що на вулицях Львова перетинаються сотні різних культур. В кожній з них – свої історії, традиції, та своя атмосфера. Як часто ви, гуляючи містом, думаєте про те, хто проходив бруківкою на цьому ж місці сотню років тому? Ми спробували перенестись у часі і поринули в історію єврейської громади у Львові. Така подорож також допомогла учасникам ще краще орієнтуватись у новому для них місті. По завершенню пішої екскурсії на всіх учасників чекав обід, організований силами Львівського Волонтерського Центру. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Львов,евреи,волонтеры,переселенцы из зоны АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.