Коли важливо просто залишатися людиною

03 листопада 2015, 18:40
Власник сторінки
Историк, блогер
0
119

Трагедія аеробуса А321

31 жовтня 2015 року в Єгипті над Північним Синаєм зазнав аварії аеробус А321 російських авіаліній. Літак, що летів із Шарм-ель-Шейха у Санкт-Петербург впав через приблизно двадцять хвилин після зльоту. На борту було 224 пасажири та 7 членів екіпажу. Серед пасажирів було три (за іншими даними - чотири) українці та один громадянин Білорусі. Усі інші - росіяни, які поверталися з відпочинку. У тому числі і маленькі діти. 
Причини катастрофи ще не не з'ясовані остаточно - чорні ящики лише розшифровують. Спочатку інформагенства писали про несправність одного з двигунів. Однак вже зараз найбільш вірогідною є версія теракту. Літак міг бути збитий з землі терористами Ісламської Держави, або ж вибухівка була закладена прямо на борту, можливо у багажному відсіку. Офіційна версія буде оприлюднена експертами пізніше. 
Сьогодні ж мою увагу привернув наступний факт. Я побачив фотографії посольства РФ у Києві. Місце навколо будівлі повністю засипане квітами, лампадками, дитячими іграшками, паперовими літачками та записками. На одній з багатьох записок фраза російською: "Соболезнования близким от киевлян". І зараз українці ще продовжують нести квіти до посольства Росії, і це незважаючи на все те, що відбулося за останні роки між двома державами та двома народами. Святослав Вакарчук, лідер рок-гурту "Океан Ельзи", висловив співчуття родинам загиблих на своїй сторінці у соцмережі. 
Особисто від себе хотілося б побажати родинам загиблих сил та витримки, щоб пережити цю важку втрату. Вічна пам'ять усім загиблим.   
А ще я сьогодні перший раз за вже доволі довгий час по-справжньому пишався своїми співвітчизниками. Просто важливо залишатися людиною. Завжди.     
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.