Докладная записка по поводу публикации на сайте КНТУ методических материалов

12 лютого 2016, 18:01
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
139

Дата: 27.05.2015. Затребована объяснительная записка по поводу опубликованных на сайте КНТУ учебно-методических материалов по дисциплине НКДЕ, к которым Смирнова Н.В. не имела никакого отношения

 
Декану механіко-технологічного факультету
доц. Коврішкіну Н.О.
Завідувачу кафедри програмного забезпечення
проф. Смiрнову О.А.


Доповідна записка

Доповідаю, що на сайті КНТУ в розділі «Дистанційне навчання» мною опубліковані матеріали з дисципліни «Надійність, контроль, діагностика, експлуатація ЕОМ» які затверджені на засіданні кафедри програмного забезпечення (протокол № 1 від 27 серпня 2013 року), підписані завідувачем кафедри 28 серпня 2013 року та схвалені методичні комісією КНТУ за напрямом підготовки (спеціальністю) 6.050102 «Комп'ютерна інженерія». (Протокол № 1 від 5 вересня 2013 року). 

Розробник навчальних матеріалів - асистент кафедри програмного забезпечення О.В. Тарасов. Мова лекційного матеріалу - російська.

Повідомляю, що мною створено новий курс лекцій з дисципліни «Надійність, контроль, діагностика, експлуатація ЕОМ» в повному обсязі українською мовою. Робота над новим курсом лекцій здійснювалася в позаурочний час, понад планового ліміту годин, зазначених у Індивідуальному плані викладача, оскільки на кафедрі вже є навчально-методичний матеріал по зазначеній дисципліні.

На засіданні кафедри завідувачем кафедри було віддано розпорядження викладачам про те, що всі матеріали з усіх навчальних дисциплін повинні бути опубліковані на сайті КНТУ до кінця весняного семестру без уточнення конкретних дисциплін і диференціації термінів публікації.

Повідомляю, що розроблений мною новий лекційний матеріал буде опублікований на сайті КНТУ відповідно до розпорядження завідувача кафедри.

27.05.2015.  доцент кафедри програмного забезпечення  Н.В.Смiрнова

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КНТУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.