Жалоба ректору КНТУ по поводу нарушения правил служебной этики зав.кафедрой ПЗИ

12 лютого 2016, 21:03
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
278

Дата: 4.02.2016. Жалоба на хамское отношение зав.кафедрой ПЗИ Смирнова А.А. к подчиненному то время, когда подчиненный обращался к нему по служебному вопросу

Справка:
ЗАКОН УКРАЇНИ "Про звернення громадян"

Стаття 20. Термін розгляду звернень громадян
Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання.

Жалоба была подана 4.02.2016. По состоянию на 26.02.2016 никаких результатов по существу поданной жалобы нет.



Ректору КНТУ проф. Черноволу М.І.
доц. кафедри програмування та захисту інформації
Смірнової Н.В.


Скарга

Шановний Михайло Іванович!

Звертаюся до Вас з приводу хамського ставлення до мене з боку зав. кафедрою проф. Смірнова О.А. в той час, коли я зверталася до нього зі службовою запискою.

Згідно наказу № 231-02 від 22.12.15 р, я призначена керівником експлуатаційної практики від вищого навчального закладу для студентів групи КI-15-3СК. 
З 25.01.2016 р. почалася експлуатаційна практика студентів на базах практики (підприємствах м. Кіровограда).

Станом на 3.02.2016 р. керівника експлуатаційної практики від бази практики (на кафедрі програмування та захисту інформації ) розпорядженням зав. кафедри не призначено.

Мною у службовій записці на ім'я зав. кафедрою Смірнова О.А. було викладено прохання про призначення керівника практики від бази практики для забезпечення проходження експлуатаційної практики студентами.

У відповідь зав. кафедрою заявив, що він у відпустці до 15.02.2016 р. І сказав що: «я с удовольствием подпишу служебную записку о твоем увольнении».

Я не надаю великого значення тому, що зав. кафедрою Смірнов О.А. не вітається зі мною при зустрічі, однак, таке хамське ставлення до підлеглого, в той час, коли він звертається до керівника стосовно службового питання, вважаю неадекватним і неприпустимим.

Прошу Вас вказати зав. кафедрою Смірнову О.А. на неприпустимість такого ставлення до підлеглого в плані службової та загальноприйнятої етики, а також до вирішення службових питань, що входять у його компетенцію.

Прошу мене вибачити, якщо щось не так написала.


доц. кафедри програмування та захисту інформації Н.В. Смірнова

4.02.2016

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КНТУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.