Аваков про Киву: переатестація неодмінно буде

05 березня 2016, 19:06
Власник сторінки
Журналіст ГромадськогоТБ.Полтава
0
150

Декілька тижнів тому повідомляли, що керівник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива досі не пройшов переатестацію.

Декілька тижнів тому повідомляли, що керівник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива досі не пройшов переатестацію.

— Атестація мала бути в понеділок. У суботу в мене був відкритий лікарняний лист. Сьогодні я офіційно вийшов з лікарняного і тому буде призначено новий день атестації, — сказав Ілля Кива, повідомляє Укрінформ.

В інтерв’ю «Українській правді» голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе вважає, що остаточну оцінку Киві повинна дати переатестація.

— Я вже сказала, переатестація поки не закінчилася. Але особисто моя думка – я не бачу Киву поліцейським офіцером в нашій новій поліції, – заявила Хатія Деканоїдзе. 

Сьогодні з метою представлення нової патрульної служби Полтаву відвідав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Після заходу я запитав у міністра, коли Ілля Кива нарешті пройде переатестацію.

— Ілля Кива зараз працює, і коли виникне необхідність, він пройде переатестацію. Ілля Кива – адекватний гідний офіцер. Те, що існує дискурс навколо цього, мені це відомо. Я ціную людей не по тому, хто що говорить про нього в пресі, а по тому, що вони роблять. (...) Якщо комусь він не подобається, це нормальний процес. Але повинен бути об'єктивний процес атестації. І під тиском мафії, що випускає кодеїновмісні пігулки, або під тиском інших людей я не збираюсь поступатися. Я збираюся провести об'єктивний процес [ переатестації]. На те й переатестація, у якій буду приймати участь не я. І така переатестація неодмінно буде, — запевнив мене та інших журналістів міністр.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: наркотики,Аваков,начальник,Арсен Аваков,Міністр МВС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.