«Парад Надій – наш незабутній дебют», - вважає київська пара Юлія та Денис

14 березня 2016, 00:24
Власник сторінки
leva_7@ukr.net
0
36
«Парад Надій – наш незабутній дебют», - вважає київська пара Юлія та Денис

Нещодавно у Києві промайнув XXVII Міжнародний турнір по спортивним танцям «Парад Надій». Змагання, які вже стали традиційними, цього року підкоряли близько тисячі пар з різних міст та клубів. У прог

Чудових результатів досягла й новоспечена пара з Києва - Юля Жукова та Денис Лебідь, які представляли київський танцювальний клуб  "Inter-Dance". Танцюристи вибороли бронзу одразу в двох категоріях: «Молодь 1» та «Молодь 2» латиноамериканської програми.
«Насправді ми тільки нещодавно встали в пару, і це був наш перший турнір, готувалися до якого ми менше двох місяців (в тому числі і ставили програму). Проте займалися сумлінно: 6-7 разів на тиждень. «Парад Надій» – наш незабутній дебют, адже на п
єдесталі дійсно сильні пари, які вже давно танцюють разом. Так що це непоганий результат для старту, але завжди є до чого прагнути» - діляться враженнями Юля та Денис. «Турнір запам’ятався приємною атмосферою,  активними глядачами – ми постійно відчували їх підтримку,  а також красивими показовими виступами», - додають танцюристи. Юля та Денис також зізналися, що й раніше брали участь у турнірі,  проте в іншому складі, а зараз вони вже планують підкоряти наступний «Парад Надій», адже «це один з найкращих турнірів в Києві та й в усій Україні».
Незмінним партнером турніру була група компаній «Фокстрот», торговельна мережа якої вручила свій чотирнадцятий унікальний кубок за найкраще виконання танцю європейської програми – фокстрот.  Цьогоріч його отримали  кияни  Андрій Михайлов та Анна Богачова з клубу «Фавор».
«
Я вдячна Групі компаній «Фокстрот» та її керівнику Геннадію Виходцеву, а також виконавчому директору  торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В’ячеславу Поврозніку за системну підтримку «Параду Надій»  вже протягом 14 років. З вами світ став краще – до наступного Параду живемо з надією»», - повідомляє Валентина Федорчук – головний організатор фестивалю, голова колегії Асоціації спортивного танцю України, суддя вищої категорії Всесвітньої Ради Танцю та заслужений тренер України зі спортивних танців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.