"Я за переатестацію "Беркута". Але тільки у пеклі!" - У пеклі !!!

16 березня 2016, 11:29
Власник сторінки
Письменник, журналіст
0
125
 Я за переатестацію  Беркута . Але тільки у пеклі!  - У пеклі !!!

Назва "Беркут" повинна бути стерта з історії України, роздерта, знищена, спалена і розвіяна як прах! "Беркутня" повинна сидіти в тюрмах. Всі "мєнти", які працювали на Януковича повинні бути звільнені

Дивним чином повторюється історія часів Помаранчевої Революції - до влади прийшла опозиція, але бандити не опинилися в тюрмах. Ба навіть, вони не наблизилися до них. Жодного разу ніхто серйозно не бував в судді чи на допиті. Лише показові вистави.

Так само і зараз - злодії, вбивці, цинічні зрадники, проросійські кати сидять десь в Криму, в сусідніх державах і відпочивають, як і відпочиває українське правосуддя. А найстрашніше, ще дехто з них сидить тут у нас в Україні, навіть під Києвом - сидить і нічого не боїться. Хоча повинен сидіти вже давно за гратами.

Шокіни, Авакови, Какови, Макакови - повно різних прізвищ, а толку немає. Дійсно, в країні йде війна, зовнішній ворог підриває економіку і мир, і не можна підставляти свою ж владу, аби зберегти, хоч якусь політичну рівновагу, але... Але навіщо ви (слуги народу) підставляєте нас - свій же народ? Та плювати на Шокіних - міняйте їх щомісяця, якщо треба, це ж вам не генсек партії - дайте людям результат! Та знову перемагають "договорняки"...

"Беркут" повинен не просто сидіти в тюрмі! "Беркут" - незаконне міліцейське формування, яке з 18 травня 2004 року до 28 січня 2014 існувало поза законом! Це вже давно і не раз доведено. 5-7 тисяч - скільки їх там зігнав Янукович в Київ? - всі вони вже були потенційними злочинцями, котрі били людей, знущалися над ними, стріляли в них і катували! Назва "Беркут" повинна бути стерта з історії України, роздерта, знищена, спалена і розвіяна як прах! "Беркутня" повинна сидіти в тюрмах. За великим рахунком, всі "мєнти", які працювали в часи режиму Януковича повинні бути звільнені, а в штат набрані нові люди! 

Створіть спецгрупу та спецпідрозділ зовнішньої розвідки, котра буде вишукувати, вичисляти, знаходити "Беркутню" по всьому світу і буде повертати її в України, щоб публічно передати до суду, а потім відвезти в тюрму. Дійте!

Пересадіть "мєнтів", які досі кришують своїх колег і не дають слідству довести справу до кінця. Пересадіть їх усіх, якщо треба! "Захищаєш злодія - посидь тоді замість нього" - ну як не варіант?! Врешті, випустіть бідних крадіїв гречки, якщо не вистачає місць, але звільніть для злочинців нари. Але дійте!

Адже коли люди почнуть продавати квартири, щоб найняти спеціалістів з розшуку, щоб дістатися до вбивць своїх близьких, ви тоді зрозумієте, що український народ став мстивим, але вже буде пізно. Але ми не мстиві, ми просто хочемо справедливого суду і неупередженого правосуддя. Дійте!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,фашисты,Київ,«Беркут»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.