Брюссельська трагедія застала нас в не менш трагічних українських місцях

24 березня 2016, 07:59
Власник сторінки
Народний депутат України
0
349
Брюссельська трагедія застала нас в не менш трагічних українських місцях
фото: Ольга Іващенко

Курахове, Селидове, Красногорівка, Мар'їнка...

Саме тут, в якихось п'ятнадцяти кілометрах від центра Донецька біль чужої втрати відчуваєш не менш гостро, як свою власну.

І добре розумієш, що треба робити, щоб подолати страшну міжнародну загрозу, якою є тероризм.

Околиці Донецька поруч.

Закинута ферма криє постійну небезпеку для воїнів через регулярну роботу снайперів.

А вже в трьохстах метрах вітер наче навмисне щосили розвіває чужий ворожий прапор.

Колони брудних машин і сірих згорьованих людей. Руїна.

Ми знову з побратимами в рамках програми "Армія Гідності" привезли допомогу нашим героям...Тішуся, що наша загальнонаціональна програма "Армія гідності" набирає обертів!

Ми спільно з побратимами, патріотами-активістами з Добропілля передали 14 окремій механізованій бригаді третій і четвертий модулі для несення служби в умовах війни!

Хочемо, щоб ці модулі рятували життя наших героїв на передовій!

Робимо все, щоб кожна мати, яка відправляє свого сина захищати країну була впевнена, що він спить в нормальних умовах, що його годують, що у нього є можливість нести бойову службу у гідних умовах. Тут, на предовій зі мною пліч-о-пліч побратим Тарас Бішут (Костанчук), лідер громадської організації "Військово-політичне об'єднання учасників АТО "Справедливість". Він добре знає проблеми бійців, найкращим, на мою думку, експертом, у питаннях як допомогти армії.

З нами легендарний генерал, директор громадської організації "Агентство з реформування сектору безпеки" Віктор Ягун який одним з перших прийняв бій під Слов'янськом.

Для нас дуже важливо, щоб оборонні заводи подолали величезний параліч корупції, чиновників, які обкладають 40-відсотковими поборами і хабарями українських виробників і не дозволяють змінити ситуацію, не дозволяють створювати "Армію Гідності".

Ми хочемо зламати цю систему і зберегти життя кожного воїна!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Наливайченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.