Укрсадпром завітав до Львова на Міжнародний форум AGROPORT West 2016

29 травня 2016, 20:54
Власник сторінки
0
16
Голова " Укрсадпром"

У заходах з приводу урочистого відкриття AGROPORT West 2016 взяли участь перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський та голова Львівської обласної держ

"Львівщина сьогодні стає аграрним центром не тільки України. Можливості для розвитку аграрного бізнесу у нашій області є найкращими у Східній Європі, - зазначив Олег Синютка. - Дуже приємно, що такий захід відбувається саме на Галичині, тому що наші традиції фермерства мають найкращі перспективи для розвитку. Ми вважаємо, що саме середні та дрібні господарства повинні стати основою для аграрного виробництва".         За словами Олега Синютки, у рамках проведення форуму виробники не лише мають можливість представити свої досягнення, а й знайти нових бізнес-партнерів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Львов,новости компаний,агрокомплекс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.