В Новоазовську буянять «неввічливі люди»

06 червня 2016, 16:42
Власник сторінки
1
622
В Новоазовську буянять «неввічливі люди»

Мешканці окупованого Новоазовська жаліються на російських військових - соцмережі

Із прибуттям до Новоазовську бійців російської 45-ї окремої бригади сил спеціального призначення Повітряно-десантних військ РФ в місті почалися побутові конфлікти з військовими, повідомляють місцеві мешканці в соцмедіа та в приватному спілкуванні на умовах анонімності. Мешканці окремо відзначають, що такого не було в попередні роки. Російські військовослужбовці поводять себе зухвало та кілька разів спровокували бійки з місцевими рибалками. Командування бригади, що базується поблизу міста, на скарги місцевих не реагує.

Де-факто Новоазовськ вже майже рік перебуває поза зоною активного конфлікту. Місцеві мешканці налаштовані здебільшого аполітично. Після відставки «мера міста» Василя Сафронова, якого ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко звинуватив у розкраданні гуманітарної допомоги, фактичне управління містом здійснює колишній український міліціонер Олег Моргун, що перейшов на бік терористів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,спецназ,донбасс,сепаратисты,русские оккупанты,ДНР,Новоазовск,российские военные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.