Незалежність, яку ми досі не здобули

24 серпня 2016, 18:42
Власник сторінки
0
264
Незалежність, яку ми досі не здобули
Донецк - Украина. 24.08.2016

Гімн України у Донецьку, Хода Нескорених у Києві та "дипломатичний" настрій влади. Так проходить 25 річниця незалежності України

Не можливо спокійно говорити про незалежність країни, якщо її частина знаходиться у окупації. У нашому випадку, Крим та Донбас - це рана, нагадування по те, що ми ще не здобули незалежність, що за неї потрібно боротись, поки ворог знову не закріпився на наших землях. 

Поки влада переконує нас, на третьому році війни, що ми повернемо свої землі політико-дипломатичним шляхом, надія залишається лише на добровольців.

Тим часом, відчайдушними вчинками, невідомі жителі Донбасу показують, що Донбас - це Україна і нам є за що і за кого боротись. Сьогодні на двох вулицях Донецьку пролунав гімн України, який різав слух загарбникам та сепаратистам-зрадникам. Також написи по місту нагадували їм про те, що вони на чужій землі. "Донецьк -Україна. 24.08.2016" - ці слова швидко зітруть, але послання залишене невідомими українцями Донецьку, вселяє більше надії на незалежність, ніж гучні промови з трибун у Києві.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Донецк,День Независимости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.