Вдосконалена армія – непереможна армія!

09 вересня 2016, 11:48
Власник сторінки
Блогер
1
26

Щодо сучасної армії

Завжди варто прагнути кращого. Українська армія щодня модернізується в питаннях техніки і озброєння. Разом з цим підіймається і бойових дух наших вояк, їх ставлення до свого обов’язку та рівень професіоналізму. Оборона стає міцнішою, а наступи з кожним разом все більш вдалими з досягненням поставлених перед військовослужбовцями бойових завдань.

З початком гібридного збройного конфлікту в Україні однією з перших до оборони нашої Батьківщини стала 92 окрема механізована бригада. За час війни в підрозділі багато чого змінилося. Зокрема, військовики поступово оснащували і оснащуються новими, модернізованими зразками бойової техніки та озброєння. Нині настав час змін в організаційно-штатній структурі бригади. Це відбувається з метою покращення ефектності діяльності підрозділу при зіткненнях з противником в міській місцевості.

На даний момент розглядається підсилення механізованої бригади. Воно буде заключатися в додаткових підрозділах артилерії та розвід груп. Попередньо, на розгляді вищого військового командування знаходиться ціла низка покращених схем бригадної структури. Цілком можливо, що в штат механізованого підрозділу входитиме дещо більше батальйонів, рот, взводів та груп. Серед них, взвод безпілотників, рота рекогностування, додаткові взводи розвідки, групи спостереження та захоплення цілей. Відповідно, разом з осучасненням організаційно-штатної структури 92 бригади надійдуть і нові зразки бойових машин та техніки. Вони будуть необхідні задля нормального і правильного функціонування можливих новоутворених підрозділів. Також, в разі втілення даних проваджень в життя відбудеться ретельний добір на вакантні посади військовослужбовців відповідного профілю і виду діяльності. Щодо відбору командування теж має можливий алгоритм визначення рівня професіоналізму майбутніх бригадних службовців.

На сьогодні все знаходиться в стані розгляду і прийняття рішення. Керівництво бригади хоче якнайкраще здійснити модернізацію підрозділу, тому всі рішення прийматимуться продумано і дуже виважено. Насправді, при можливих вищесказаних змінах в штатній структурі 92 окремої механізованої бригади, ефективність бойових можливостей виросте в рази і неабияк посприяє швидшому закінченню конфлікту на сході України. Бойовий потенціал підрозділу відкриє широкий спектр придавлення і знищення агресора багатьма способами.

Зміни відчуваються. Українська військова дружина з кожним днем стає все могутнішою і потужнішою. Підрозділи модернізовуються, що сприяє виконанню більш складних бойових завдань. Це дає позитивний результат. Світове товариство починає ще більше поважати амбіціозність наших військовослужбовців і Збройних Сил, в цілому. Це додає сил! Це додає впевненості в перемозі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: армія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.