Конді і Жирік - новий світовий тандем?

14 листопада 2016, 14:11
Власник сторінки
Политолог
0
66

У програмі Ганни Герман на "NewsOne" говорилося про ці дві фігури й про їх ймовірну нову роль у світовій політиці. Наскільки справдяться прогнози Герман? Так чи ні - це цікавий погляд і він наштовхує на роздуми.

Напевно вперше за сучасних часів, ми з вами є співучасниками таких непередбачуваних президентських виборів у США, яких світ напевно ще не бачив.
Уявляєте, жодний з політичного істеблішменту та політичні експерти не змогли чітко спрогнозувати хід подій виборів, тим паче, впевнену перемогу Дональда Трампа.
Але ось, хто слідкує та дивиться проект Ганни Герман "Суб'єктивні підсумки", що на телеканалі "NewsOne", міг почути правильні натяки прогнозування Ганни Герман, щодо перемоги на виборах Дональда Трампа. І ось вчора, під час свого чергового ефіру, Ганна Герман припустила, що Трамп би уник багато складнощів у своєму правлінні, якби призначив Кондолізу Райс держсекретарем або дав їй іншу поважну посаду в своїй адміністрації.
За її словами, таке призначення допомогло би привернути на бік Дональда Трампа «кольорове» населення Америки, яке трошки ображене через екстравагантні передвиборчі заяви новообраного Президента США. Взявши до своєї команди Кондолізу Райс, Дональд Трамп разом із тим зможе віднайти порозуміння з жінками. Таким чином, новому очільнику США вдалося би збалансувати ситуацію, зокрема і щодо НАТО, завдяки знанням та досвіду у світовій політиці Кондолізи Райс.
Росія також не перестає дивувати.
Останнім часом за словами Ганни Герман, Росія дуже зараз акцентує увагу Заходу на політичній фігурі Жиріновського. Саме Жиріновський занадто часто став з'являтися на російському ТБ і таке відчуття, що Росія прямим текстом натякає Вашингтону - вам не подобається Путін? То ми ще маємо Жиріновського.
Росія має надію, що, якщо Сполучені штати до інавгурації не введуть нові санкції, то після у неї буде спроба домовитись з новим керманичем Білого дому.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Кондолиза Райс,Владимир Жириновский,Ганна Герман
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.