Нещодавно ввів в свій лексикон два нових терміни: перепатріоти та галичандрики

03 грудня 2016, 13:50
Власник сторінки
Настоятель
0
126

Що це таке? Я вважаю, що патріот України це той хто розуміє одну просту річ. А саме те, що жодна нація не може існувати без трьох необхідних компонентів. Національна Церква, національний інформаційних простір та національна еліта і армія.

Я знаю випадки, коли люди ризикували навіть життям на Майдані, а після цього йшли на концерт російського співака або в Московську Церкву. Такі схожі на божевільних, котрі з великою напругою і навіть з ризиком для життя однією рукою будують стіну, а потім іншою рукою рушать її і ще й називають себе героями. Хіба це справжні патріоти? Ні, це перепатріоти.

Служачи на півночі України я спостерігаю дивне явище - більшість кліриків Московської Церкви тут - галичани. Вони коли їдуть додому на Галичину, то не кажуть де насправді служать, а просто брешуть. Тому коли на галицьких форумах про це пишеш, то реакція нормальних галичан одна - це неправда, не можуть галичани служити Москві. Ну що тут скажеш? Та можу перерахувати всіх поіменно. Ну хіба вони справжні галичани? Ні, це галичандрики.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Особое мнение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.