Український військовослужбовець - захисник!

08 грудня 2016, 22:31
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
1
104
Український військовослужбовець - захисник!

Слава Богу, справжніх чоловіків Україні ніколи не бракувало

Надійний захисник дітей, жінок, сімейного добра, природи, Батьківщини. А придивіться хто сьогодні воює проти України. Це всіляка мразь, наволоч, що повилазила, начебто, з пекельного мороку. Звідкілясь з історичних далей знову з’явилися донські «казаки». Саме оті «щирі захисники» основ самодержавства, що нагаями і кулями боролися з усім світлим у майбутньому. Сьогодні на них, як і століття тому – золоті натільні хрести. А всіляких медалей! Нізащо не повіриш, що в боях вони здобуті, надто боягузливо поводяться під вогнем, хоча їх туди і не дуже допускають. От показати б себе в розборах з цивільними! Бо вони монархісти, вперті і зациклені на божевільній ідейці «единой и неделимой». Як і їх поводир кремлівський карлик. Варто зняти з них галіфе і відшмагати їх власними нагаями. Це щоб добре в черепі відклалися найпростіші людські поняття, щоб зась було лізти з ідеалами «русского мира» в чужий світ, на українські землі. Не краща погань знаходиться і в інших підрозділах так званих ополченців. Їх вчили воювати на Кавказі, Чечні і Грузії, навчили вбивати. А, маючи такі навички, сидіти голодним не будеш. Вони визначили свій шлях у житті, а годувати сім’ю будуть грішми особливого походження. На купюри, заляпані кров’ю, на бакси,які мокрі від вдовиних і сирітських сліз. Тому вже не підуть ні вчитися, ні працювати. В їх душах уже виросло отруйне дерево вбивці і насильника. Вони вже вирішили, що мають право вирішувати чужі долі, вбивати і милувати, грабувати і вимагати.

Інша справа – воїн українець. Недарма кажуть, що там, де він з’являється, все починає рости, цвісти. Відбудовуються дитячі садочки, школи. Взяти хоча б яскравий приклад солдата Тараса Шевченка. Він з України захопив гілочку і в пустелі Казахстану виростив вербу. А потім паростки з неї розвозили по всіх усюдах. Останнім часом значно підвищився статус кадрового військового в українському суспільстві. Як охоче допомагають бійцям наші волонтери. Як тепер задивляються на людей у формі дівчата. А все тому, що наші воїни – це перевірені діями справжні чоловіки, які своїми вчинками довели свою відданість, своє служіння високим ідеалам. Не лишилося осторонь і Міністерство оборони. Адже значно підвищено грошове забезпечення військовослужбовців. Створено можливості вільного вибору місця та умов служби по всій території України. При цьому можна зробити кар’єру, служити в миротворчих підрозділах за кордоном, користуватися безкоштовним медичним обслуговуванням. Дуже важливо, що кадровий військовик під час служби має змогу отримати заочну вищу освіту, мати посилений соціальний захист.

Слава Богу, справжніх чоловіків Україні ніколи не бракувало. Є і будутьвони і надалі. Ми їм віримо і впевнено доручаємо берегти мир і спокій в Україні на всіх кордонах. Наші захисники нас не підведуть. Але спочатку слідз вернутися до найближчого військкомату. У щасливу путь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Україна,українці,військовослужбовці,захисники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.