У Харкові пройшов «Марш Українського Порядку» (Світлини та відео)

12 грудня 2016, 07:27
Власник сторінки
0
223
У Харкові пройшов «Марш Українського Порядку» (Світлини та відео)

Більше тисячі активістів Азовського руху взяли участь в факельній ході і приголомшливому фаєр-шоу.

Увечері в неділю, одинадцятого грудня, вулиці Харкова буквально здригнулися від гучних вигуків молодих українських патріотів. Активісти цивільного корпусу Азов і «Східного Корпусу», що брали участь в акції «Марш Українського Порядку»,  зібралися біля стели «Слава Україні» на площі Конституції, після чого, сформувавшись в колони з прапорами і запаленими факелами, пройшли маршем повз ХОТОБ, до каскаду в парку Шевченка, скандуючи при цьому проукраїнські патріотичні гасла, багато з яких, вкрай непривабливо, описували окупантів, що вторгаються наразі у нашу країну. Вишикувавшись на сходах каскаду, молоді люди провели дивовижну за своєю видовищністю піротехнічну виставу, після чого вирушили на зустріч з лідерами Азовського руху в приміщенні ККЗ «Україна», в рамках якої були представлені члени штабу та лідери ініціативних груп, а, також, був показаний документальний фільм, що розповів про створення «Національного Корпусу» і Азовського руху.

Безумовно головною подією зустрічі став виступ Андрія Білецького, - народного депутата України, лідера Азовського руху.

«Ми хочемо жити в країні, де бути Українцем не соромно, і гордо прямо зараз, сьогодні, а не тільки дивлячись в історію. Ми знаємо, як це зробити, і у нас є для цього воля і характер. Країні більше не потрібні слова, країні потрібні реальні, Ваші справи. »

Андрій Білецький.

Під час свого виступу Андрій Білецький згадав історію зародження патріотичного руху в Харкові, та ті випробування, які він пройшов за часів перед і під час революції гідності, різко розкритикував сьогоднішню українську владу за її бездіяльність у ситуації тотального падіння рівня життя в Україні, відверту некомпетентність і корумпованість, і закликав кожного активіста докладати якомога більше зусиль для позитивних змін в країні. «Раз на сто років на одне покоління випадає історична місія – що визначає, бути державі або загинути, бути нації успішної, або зникнути. І це - наше покоління, це наша історична ноша, це наш час.»- зазначив Андрій Білецький.

Неймовірна атмосфера маршу і спілкування активістів зі своїми лідерами в фотоальбомі і відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,факельное шествие,батальон Азов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.