Тракторець - маніяк/ м. Дніпро

14 грудня 2016, 15:28
Власник сторінки
журналіст
0
59

Жахлива аварія сталося в Дніпрі

Тракторець - маніяк/ м. Дніпро
Жахлива аварія сталося в Дніпрі. Біля 14 години у трактора, що спускався вниз вулицею Січових Стрільців зломалася гальмівна система. Машина почала набирати швидкість й на ходу добряче пошматувала кілька автівок біля вулиці Чкалова, ще більше авто маніяк-тракторець «зловив» на перехресті вулиці Січових Стрільців та Старокозацької. Та й це здичавілу машину не зупинило – вона продовжила «летіти» вниз до вулиці Шевченко, шматуючи усе на своєму шляху. Намагаючись бодай якось пригальмувати, водій опустив ківш тракторця, та не стримав цим авто а лише додав ситуації жахливого музичного ефекту – тракторець летів вулицею вже з жахливим скреготінням. Якби не автовишка «Обленерго», що стояла (закріплена на додаткові опори вздовж вулиці Січових Стрільців неподалік від Єпархіального центру Київського патріархату) – жертв у маніяка-тракторця було б набагато більше.
Та зазначена автовишка зупинила криваві мандри розбишаки. В ході ситуації, постраждало біля десятка машин(очевидці кажуть що 15) є постраждалі й серед пасажирів авто, водіїв. На подію прибуло кілька авто поліцейських та кілька швидких забрало постраждалих. 
Та, як не жахливо це визнавати, - жертв могло бути більше. Якби тракторець не спинила автовишка, він би міг "долетіти" й до проспекту Яворницького та навіть до Мінори… Та, слава Богу, все обійшлося!
Деталі та фото на моїй сторінці  - https://www.facebook.com/anfisa.bukeeva
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.