В Крыму запрещают играть в футбол.

09 березня 2017, 11:34
Власник сторінки
менеджер
3
352

Маразм і дебілізм поширюється окупованими Росією територіями.

      У селищі Краснокам'янка під Феодосією директор школи прогнала зі стадіону підлітків, які грали у футбол, звинувативши їх у проведенні незаконного мітингу. Керівник освітнього закладу зупинила гру дворових команд, тому що її учасники не повідомили міську владу про організацію матчу. Про це написали самі школярі в соцмережах.

Зустріч відбулася 4 березня на шкільному стадіоні. Побачивши підлітків, що грають у футбол, директор школи викликала поліцію. Разом з прибулим дільничним вона зажадала від футболістів припинити гру.

За словами учасників матчу, свою вимогу представники влади пояснили тим, що футболісти влаштовують на стадіоні «несанкціонований мітинг, не узгоджений з адміністрацією Феодосії». Після того, як школярі продовжили гру, директор наказала забрати з поля футбольні ворота.
«Через заборону директора школи нам що залишається? Пити й наркоманити?» – написали школярі.

Крім того школярі зазначили, що раніше їм ніколи не забороняли грати на шкільному стадіоні. Інших форм культурного дозвілля в селищі немає, підкреслили вони.

Голова міської адміністрації Станіслав Крисін проте назвав ситуацію неприпустимою: «Я не розумію такого: діти грають у футбол, і їм забороняють». Він доручив підлеглим здійснити службове розслідування.

І скільки ще таких Марьян Івановних проявлять свою «личину» і будуть ламати дитячий світогляд та зневажати їх права?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,футбол,Крым,школьники,Феодосия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.