Чергова провокація Росії на заході України або знов стирчать «російські вуха»

10 квітня 2017, 10:40
Власник сторінки
Журналист
0
250
Чергова провокація Росії на заході України або знов стирчать «російські вуха»

«країна агресор» вигадує все нові та нові способи по розхитуванню ситуації в Україні

Напевно всім зрозуміло кому вигідна «відверта провокація» з обстрілом Польського консульства у Луцьку та перекриття траси на польсько-українському кордоні. Російські «вуха» сторчать з усіх боків, адже в акції по перекриттю траси не приймав участь жодний поляк.

Без особливих доказів зрозуміло, що і обстріл консульства і перекриття траси «Львів-Рава-Руська» це частини одного ланцюга, які підготовлені та профінансовані спецслужбами РФ з метою розхитування ситуації на заході України використовуючи останні протиріччя між українською та польською стороною.

Всім нам зрозуміло, що Росію цікавить єдина мета, це не допустити входження України до Евросоюзу та НАТО, а в ближній перспективі хоча б зірвати плани по отримання права безвізового в’їзду українців до країн «єврозони».

Мета РФ дестабілізація суспільно-політичної, економічної, соціальної, міжетнічної та міжконфесійної сфери в Україні, «країна агресор» вигадує все нові та нові способи по розхитуванню ситуації в Україні, чіпляючись за історичні паралелі та перекручуючи історію у вигідному для себе руслі. Росії здається замало того що вони розпочали війну на Донбасі та анексували Крим, тепер вони намагаються стати на шляху України до Євроінтеграції та посварити нас з європейськими партнерами...

Наше завдання як свідомих громадян донести до європецської та світової спільноти правду про агресивну політику РФ у відношенні України, штучність та підступність методів та засобів антиукраїнської діяльності, а головне бути єдиним цілісним народом, об'єднаним однією метою, адже тільки разом ми зможемо витримати ті виклики які перед нами стоять...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: НАТО,народ,Росія,Польща,Донбас,євроінтеграція,Євросоюз,війна,агресія,Західна Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.