Київська Нацполіція тероризує бізнес!

27 квітня 2017, 12:30
Власник сторінки
Народний депутат України
1
83
Київська Нацполіція тероризує бізнес!

о мене звернулись працівники ТОВ «Еко-Експрес» щодо слідчого Головного управління Нацполіції в місті Києві Станіслава Морозова, який умисно не виконує ухвалу суду.

Цим самим він вчиняє злочин, передбачений частиною 3 статті 382 Кримінального кодексу, оскільки ухвала набрала законної сили.

Слідчого Морозова було зобов’язано повернути «Еко-Експрес» протиправно вилучені під час обшуку 13 комп’ютерних системних дисків, 4 USB накопичувачі та ноутбук. Такі злочинні дії повністю паралізували роботу підприємства.

До теперішнього часу слідчий не повернув вилучені речі задля того, щоб вимагати хабарі з бізнесу та повертати їх за гроші!

Хочу зауважити, що такі дії слідчого є незаконними та суперечать вимогам статті 86 Кримінального процесуального кодексу, а у його діях є склад злочинів – невиконання рішення суду, перевищення влади та протидія законній господарській діяльності.

Звернувся до прокурора міста Києва Романа Говди та начальника Нацполіції Києва Андрія Крищенка з вимогою відкрити кримінальне провадження за цими фактами, провести службову перевірку, а також вжити заходів для поновлення всіх порушених прав.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.