КАПЕЛАНСЬКА ВІЗИТАЦІЯ ДО КУРСАНТІВ ПРИКОРДОННОЇ АКАДЕМІЇ

07 вересня 2017, 19:49
Власник сторінки
0
70
КАПЕЛАНСЬКА ВІЗИТАЦІЯ ДО КУРСАНТІВ ПРИКОРДОННОЇ АКАДЕМІЇ

Хмельницькі капелани у Києві

28 липня 2017 року Божого з нагоди свята Хрещення Київської Руси-України священики Хмельницької Єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, а саме головний капелан військового духовенства єпархії ієрей Дмитро Махота та заступник голови ієрей Артем Капиця завітали до серійного заводу «АНТОНОВ»,  на якому проводилась підготовка Хмельницької Національної Академії Прикордонної Служби України імені Богдана Хмельницького, з нагоди державного свята Дня незалежності України.
Зустріли головного капелана із його заступником керівний склад академії який і очолював навчання на цьому заводі.
Отець Дмитро, який є капеланом академії виголосив промову, в якій звернувся до курсантів із словами підтримки, та привітав із Хрещенням Київської Руси-України, після чого отців-капеланів запросили до трибуни для огляду фінального тренувального маршу який завершив цей день для прикордонників.
На завершення, представники керівного складу академії імені Богдана Хмельницького звернулись до отців-капеланів зі словами подяки за прибуття до серійного заводу «АНТОНОВ», де тренувались курсанти, та висловили задоволення тим, що військові священики не залишають свою духовну паству навіть на відстані від рідного міста.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.