Доб’ємося притягнення до відповідальності осіб, винних в Іловайській трагедії!

22 листопада 2017, 10:51
Власник сторінки
журналист
0
75
Доб’ємося притягнення до відповідальності осіб, винних в Іловайській трагедії!

Минуло вже більше трьох років з моменту виникнення Іловайської трагедії, у якій героїчно загинули сотні наших співвітчизників, що захищали країну від агресора. Ця трагедія принесла страждання та горе

Минуло вже більше трьох років з моменту виникнення Іловайської трагедії, у якій героїчно загинули сотні наших співвітчизників, що захищали країну від агресора. Ця трагедія принесла страждання та горе у тисячі наших родин.

Незважаючи на трагічність тих подій, що сталися, та масову загибель людей,керівництво Збройних Сил України всіляко приховує реальну кількість загиблих та їх імена, а керівництво країни та правоохоронні органи продовжують нас годувати обіцянками та умисно затягують процес розслідування цих подій, прикриваючи справжніх винуватців того, що відбулося. Досі винні у цій трагедії особи продовжують займати високі посади та лишаються безкарними.

Якщо сьогодні ми дозволимо спустити на гальмах цей злочин, то завтра самі можемо стати жертвами! Хіба заради цього ми стояли на Майдані? Не дамо очорнити пам'ять наших Героїв!

Таким чином:

1) Ми вимагаємо, аби Іловайську трагедію виділили в окреме кримінальне провадження, а не розслідували як загальний злочин російської агресії проти України.

2) Закінчити розслідування Іловайської трагедії та притягнути до кримінальної відповідальності осіб, що керували цією операцією.

Я звертаюся до громадян, та головним чином до патріотів, яким небайдужа загибель наших співвітчизників в Іловайській трагедії. Настав час об’єднатися та доєднатися до цієї петиції. Давайте змусимо Президента та правоохоронні органи провести відкрите та об’єктивне розслідування. Притягнемо до відповідальності винних у трагедії осіб.

Адресати:
Президенту України П.О. Порошенко
Генеральному прокурору України Ю.В. Луценко
Головному військовому прокурору А.В. Матіосу
Міністру внутрішніх справ України А.Б.Авакову
Голові СБУ В.С. Грицаку


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.