Збройні сили України – запорука миру!

06 грудня 2017, 12:03
Власник сторінки
0
215
Збройні сили України – запорука миру!

Для кожної країни збройні сили – це запорука миру, безпеки і стабільного життя громадян.

Не є виключенням Україна, особливо в сучасних умовах агресії з боку східного сусіда, який підтримує сепаратистські настрої та створює загрозу цілісності нашої держави.

Після прийняття Україною статусу – незалежна, першою необхідністю було створення Збройних Сил України з необхідним рівнем бойової готовності й боєздатності для забезпечення власної обороноздатності, формування на міжнародній арені іміджу безпечної, стабільної, суверенної, демократичної та незалежної держави. Безумовно, ЗСУ є особливим утворенням із надзвичайно важливою роллю, специфічними завданнями й функціями. Вони забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного та морського простору в межах корданів, визначених законом.

В нашій державі за традицією 6 грудня відзначають День Збройних Сил України. Цей день відзначається урочистою церемонією покладання квітів до могили «Невідомого солдата» та божественною літургією. У війську проходять урочисті збори, на яких вручають державні нагороди та проводять святкові концерти. В кінці програма свята завершується гарматними залпами у та містах розташування керівних центрів українського війська. За традицією, кожен рік президент України вітає всіх військових, відзначаючи значну роль цих людей у підтримці свого незалежного статусу.

Сьогодні на Збройні сили України покладене особливе завдання – проведення антитерористичної операції на Сході України, яка розпочалася після анексії Росією Кримського півострову. Росія, фінансуючи сепаратистів і вводячи в східні області нашої держави регулярні війська та найманців кожного дня намагається вбивати українських військових, які захищають свою державу, руйнує інфраструктуру, і, найголовніше чинить перешкоди до євроінтеграції України.

Поштовхом до такої агресії з боку сусідньої держави стало небажання випускати Україну з кола фактично свої васалів, в яке нас всіх втягнула попередня влада. Для Росії неприпустимим є наближення до своїх кордонів ЄС, НАТО та в цілому цивілізованого світу.

Саме збройні сили протягом існування антиукраїнської влади зазнавали найбільшого нищення, оскільки одним із основних завдань для злочинця – біглого президента, поставлених його господарями, було послабити нашу обороноздатність. Проте, ми вкотре доказали, що є сильною і нездоланною нацією, здатною захищати один-одного, а наші Збройні сили кожен день несуть службу і захищають нас з вами від ворогів, за що ми вклоняємося їм низько і дякуємо за мирне небо над головами. Саме вони не допускають ворога в наші домівки і прийде той час, коли в східних областях нашої держави замайорить жовто-блакитний прапор свободи і настане очікуваний мир. Цього хочуть Збройні сили України, цього хочемо ми і цього хоче Бог!!!!

Слава Україні!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Вооруженные силы Украины,ВСУ,Новороссия,ДНР,ЛНР,АТО,АТО новости,зона АТО,АТО на востоке Украины,агрессия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.