Зустріч з сім’ями військовослужбовців на Святого Миколая

05 січня 2018, 00:40
Власник сторінки
0
27
Зустріч з сім’ями військовослужбовців на Святого Миколая

Зустріч з сім’ями військовослужбовців на Святого Миколая у Хмельницькому

В приміщенні 15-го гарнізонного будинку офіцерів розташованому у військовому містечку Раково мікрорайону міста Хмельницького в якому мешкає 80% військовослужбовців, всеукраїнською громадською організацією «ОХВУ» було проведено зустріч яка проходила 19 грудня 2017 року Божого для військових сиріт і вдів, а також сімей військовослужбовців, що проходили службу в АТО.

Усього прийшло близько півсотні людей. Нагодою для зустрічі стало свято cв. Миколая.
Розповідь про народження Ісуса Христа стала основою біблійного уроку, також були в програмі ігри, конкурси, майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас, подарунки – набори цукерок і коробки з різними цікавими речами для дітей, також відбулася лялькова вистава про дідуся Ніколаса, який в Різдвяний вечір очікував на прихід в свій дім дорогого гостя – самого Ісуса Христа.

Також на зустрічі були присутні капелани різних конфесій в тому числі і штатний капелан в/ч А4239 Артем Капиця, який привітав усіх гостей зі святом, подякував організації та наголосив про заповіді любові до Бога і ближнього. Приємно було чути слова вдячності від людей за організоване для них свято.

Нехай же і цей захід буде тією краплиночкою добра, яка привертає увагу людей до Ісуса Христа – Єдиного, хто дарує зраненим душам справжні втіху, мир і силу для подальшого життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.