Чергове ні про що

30 березня 2018, 16:40
Власник сторінки
0
43
Чергове ні про що

Чергове ні про що

Генерал Ягун неодноразово заявляв, що в Савченко дуже високі покровителі.

 За його словами: "Савченко на гору пхає чиясь довгеньга волохата лапа"

"То вона потрапила до Іраку і не платила за це гроші, а тоді платили усі. То її двічі виганяють із військового інституту й двічі поновлюють”. Ну от скажіть, що то можуть бути за покровителі, які двічі "решають" поновлення у військовому інституті! Та ще й на авіаційному факультеті, де людям довіряють багатомільйонні агрегати! 

“З невідомих причин, хтось дзвонив зверху (деякі люди говорили, що це була Адміністрація президента і одномоментно вирішувалися всі питання).

Залишається питання щодо повідомлення громадськості прізвищ цієї криши чи хоча назвати осіб, до яких ця криша наближена.

Чи невже цілий генерал СБУ не знає такої інформації? Усіх таких решал треба саджати до грати на ряду із корупціонерами, які прогризли собі нори в силових структурах нашої країни. Тоді залишається питання, навіщо нам такі високопосадовці та ще й в правоохоронних органах! Та ще й таких, які відповідають за безпеку нашої держави.

Наразі ми бачимо чергову заяву кишенькового генерала пані Тимошенко, який намагається якомога ділі відвести від неї увагу. Адже Савченко неодноразово заявляла про те, що Юля вела таємні перемовини із терористом захарченком.

І якщо вони надіються, що цього ніхто не помітив, то надіються вони марно. Як то кажуть “контора, бачить, чує, пише.” 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.