Наш профспілковий побратим Володимир Мосенко просить підтримати вашим голосом!!!

12 травня 2018, 23:25
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
2
54

прохання витратити 5 хвилин свого часу та підтримати на голосуванні представника незалежного профспілкового руху!!! (посилання на сайт для голосування)



https://novilidery.com/lider/mosenko-volodimir
ПРОГРАМНА МЕТА

Мета

Підвищення безпеки і добробуту людей праці як передумови до створення до створення середнього класу. 

За даними ООН за межею бідності проживає більше 80% українців.

1.Контекст працівника: кількість українців, що становлять середній клас зменшується катастрофічними темпами та зростає доля тих, хто є бідними та тих, хто перебуває на межі виживання.

2.Бізнес контекст: сукупний дохід українських компаній збільшився на 52% у першому півріччі 2017 року:

3.Зміни соціальних орієнтирів: не маючи можливості отримувати гідну заробітну платню , позбавлені безпеки на робочих
місцях, дотримання законодавства зі сторони роботодавців та прозорі перспективи розвитку в компаніях найбільш
працездатне та талановите населення залишає країну шукаючи кращої долі за кордоном:

Основне завдання 

Безпечні умови праці та достойна заробітня платня як основа активного середнього класу.

  • Впевненість у власних силах. Потужний середній клас це впевненість у майбутньому країни та наших дітей, а також можливість забезпечити гідну старість;

  • Успішне власне майбутнє. Представник середнього класу чи його діти мають всі шанси стати багатими. Бідні – майже ніколи.

  • Успішне майбутнє держави. Середній клас може дати дітям гідну освіту, а отже шанс країні стати високотехнологічною, а не сировинним придатком.

  • Щоденне відчуття змін на краще. Гідні умови оплати праці та безпеки на робочому місці це основа створення та сталого функціонування середнього класу.

План дій 

  • Створення організації у справах підтримки людей праці: Створення організації з юридичної та організаційної підтримки у створенні та функціонуванні незалежних профспілок та первинних профспілкових організацій на кожному значному підприємстві України;

  •  Запровадження прозорої системи аудиту діяльності підприємства: Створення стандартної моделі аналізу можливостей покращення умов праці і підняття заробітних плат виходячи з фінансового стану підприємства;

  • Реформи трудових відносин на законодавчому рівні. Створення політичної сили, що буде підтримана трудівниками України для забезпечення виконання державою своїх функцій регулювання та контролю умов праці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: молодіжні лідери,лідерство на політичній арені,лідерство,лідер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.