І знову про операцію спецслужб із порятунку Бабченка

31 травня 2018, 12:46
Власник сторінки
менеджер
0
67
І знову про операцію спецслужб із порятунку Бабченка

30 мая Служба безопасности Украины заявила, что Аркадий Бабченко, ранее официально признанный полицией Киева погибшим, оказался жив.

“Враховуючи мій досвід роботи та інші знання щодо такого питання, я не вірю у повну реальність даної ситуації”: - так, операцію спецслужб із порятунку Бабченка,прокоментував екс-співробітник Служби безпеки України Василь Вовк.

Пан Вовк, як завждь, не пропустив моменту похизуватися перед камерами та підкреслити “свою експердність”. А разом з тим, і пояснити, чому операція з порятунку Бабченка могла бути виставою (головне пояснення надав після повного розкладу всієї ситуації з Артемом Бабченко):

«По-перше, було зафіксовано нібито намагання замовити вбивство – є замовник, організатор і нібито виконавець. Та цього достатньо, щоби працювати на випередження і заарештувати людей, не доводячи усе це до вистави.

По-друге, зазвичай замовники вбивств замовляють дублера. От і уявіть собі, що було б, якби у цьому випадку першим спрацював дублер. Де б сьогодні були правоохоронці і про що вони говорили б?

Тому якби це була серйозна операція, обов’язково працював би дублер. А таким чином організатор перестраховується, що хтось може бути «дворучником». Тому тягнути із затриманням організаторів дуже небезпечно», – наголосив Вовк.

А щодо того, що замовником вбивства Бабченка є Росія, Василь Вовк зазначив, що в нього будуть сумніви до того моменту, поки він не побачить обвинувального вироку суду, який вступить у силу.

«Я розумію, що може я комусь і набридаю з такими формулюваннями, але пройшло вже багато часу з тих пір, коли було замовлено вбивства на високопосадовців і народних депутатів, от де хоча б один вирок суду, де зв’язок з російськими спецслужбами? Тому висновок можна буде робити лише після вироку суду», – підкреслив Василь Вовк.

Нагадаємо, під час прес-конференції голови СБУ Василія Грицака стало відомо, що Аркадій Бабченко живий. За інформацією правоохоронців, російські спецслужби через посередника в Україні замовили вбивство російського журналіста колишньому учаснику АТО.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,операция,СБУ,вбивство журналіста,вбивство,Аркадий Бабченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.