Лаганяк подався в ДБР

25 червня 2018, 16:40
Власник сторінки
предприниматель - аграрий
0
629

Холуй Яреми хоче очолити Львівське відділення Державного Бюро Розслідувань

В Україні запрацював новий правоохоронний орган – Державне Бюро Розслідування, аналог Федерального Бюро Розслідувань в США. Злі язики вже встигли назвати його мертвонародженим дитям, проте це не зовсім так. Кадровий склад Бюро значить не менше повноважень і стане поштовхом для його розвитку і роботи. Вже зараз проходять конкурси на заняття вакантних посад в Бюро.

Проте, на нові посади претендують старі заангажовані обличчя. Приклад – Святослав Лаганяк, який числиться в списку кандидатів на голову Львівського  як пенсіонер, насправді є не тим за кого себе видає.

Святослав Лаганяк – в після майданні часи працював першим заступником начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, при  генеральному прокурорі Яремі. Він являється вихідцем з Львівської обласної прокуратури. На посаді в ГПУ відмітився тим що, після свого приходу на посаду розслідування найбільш резонансних проваджень за фігурування Сергія Курченка перейшло в бік пошуку крайніх. В справах Курченко і Арбузова Лаганяк доклав максимальних зусиль щоби основні фігуранти проваджень та їхні рахунки куди виводити гроші, були максимально далекі від відповідальності. Біглі регіонали були дуже щедрі з Яремою та його підопічним Лаганюком. В результаті цього ГПУ ігнорувало можливості арешту рахунків та повернення коштів, натомість кидаючи за грати ”фунтів” та посередників.

В найбільш гарячий час, Лаганяк затягував розслідування розстрілу небесної сотні та дав можливість втекти багатьом потенційним свідкам та підозрюваним.

Був звільнений з посади, Віктором Шокіним в лютому 2015 року та пішов на пенсію.

Чи потрібні такі люди в ДБР? – Наврядчи. Адже Святослав Юліанович Лаганяк – це представник старої корумпованої правоохоронної системи.    

Довідково:

Лаганяк проживає в с. Винники, що під Львовом. Являється власником Агрофірми з гучною назвою ”БЕРКУТ” та ПП ”Акорд ЛТ”.

Володіє рядом нерухомості в Львові та області, водночас вже три роки безоплатно користується розкішною квартирою в Києві, площею 170 м.2 і вартістю 2,5 млн. гривень та будує дачу площею 330 м.2 в Бродках.

Користується автомобілем Хонда Пілот та Сузукі Вітара.

Святослав Лаганяк – офіційний гривневий мільйонер. Гроші вміло розміщені на декількох банківських рахунках. За ефективну службу отримує від держави пенсію в сумі 500 тис. гривень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Генпрокуратура,корупція,труба,корупція в Україні,боротьба з корупцією
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.