РОЗВИТОК СІЛЬСЬКОЇ МЕДИЦИНИI ВАСИЛЬКІВЩИНИ

27 червня 2018, 23:21
Власник сторінки
0
37
РОЗВИТОК СІЛЬСЬКОЇ МЕДИЦИНИI ВАСИЛЬКІВЩИНИ

Голова Районної Державної Адміністрації Васильківщини ( Владислав Одинець ), планує будівництва трьох, нових амбулаторій.

Проведено нараду, щодо розвитку первинної медицини, та будівництва трьох, нових амбулаторій. Васильківській район, отримав всі попередні погодження на будівництво, трьох - нових, сучасних, амбулаторій, за рахунок коштів, державного бюджету. Нові амбулаторії в 2018 році будуємо: - смт КАЛИНІВКА ~470 м.кв. / 5 лікарів; - с. ПУТРІВКА~ 250 м.кв./ 2 лікаря ; - с. ІВАНКОВИЧІ ~250 м.кв./2 лікаря; —————————————————— Також, протягом 2018 року, ми плануємо будівництво 12 – ти модульних споруд, ФАП та ФП, в населених пунктах, де ремонт неможливий, або занадто дороговартісний. В червні 2018 року, плануємо відкрити, новозбудовану амбулаторію, в с. ПЛЕСЕЦЬКЕ. Розпочинаємо, ремонтні роботи в приміщенні амбулаторії в с. ВЕЛИКА СОЛТАНІВКА. В цих двох амбулаторіях робимо, обов'язково, службове житло. Крок за кроком, ми змінюємо наші АМБУЛАТОРІЇ та ФАПи з ФП. Медицина в Васильківському районі буде однією з кращих в Україні. Дякуємо, Народному Депутату Igor Kononenko Євгеній Червенко Irina Gorbacheva Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Селище Калинівка #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #Розвиток_Васильківщини_первинна_медицина #реформи_для_людей #змінипочинаються
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.