Христос Рождається! Славімо Христа!

06 січня 2019, 22:15
Власник сторінки
3
2192
Христос Рождається! Славімо Христа!

Христос міг хоч тисячу разів народжуватися у Вифлеємі, але немає тобі в цьому ніякої користі, якщо Він одного разу не народиться у твоїй власній душі



Дорогі брати і сестри! 

Сердечно вітаю усіх вас з Різдвом Христовим! Народження Богонемовляти – Спасителя світу стало доленосною подією, яка змінила історію всього людства. 

Бог став людиною, щоб людина стала Богом. Господь зодягнувся у людську природу, щоб звільнити її від гріха і смерті, повернути їй первозданну велич і красу та піднести на незбагненну небесну висоту.

З того часу Господь народжується і живе в наших серцях кожного разу, коли ми робимо крок назустріч Йому. Один сучасний богослов зауважує: «Христос міг хоч тисячу разів народжуватися у Вифлеємі, але немає тобі в цьому ніякої користі, якщо Він одного разу не народиться у твоїй власній душі». 

Намагаймося щоденно втілювати зміст цих слів у нашому житті і тоді Різдвяна радість переможе всі негаразди, труднощі і випробування, які випадають на нашу долю, а сяйво Вифлеємської зірки стане променем світла і надії, що звіщає про спасительний прихід Месії у наш світ.
Миру вам, добра і всякого благополуччя! 

Христос Рождається! Славімо Його!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.