Активісти Національного Корпусу зупинили незаконне будівництво в центрі Дніпра !

12 січня 2019, 22:35
Власник сторінки
Журналіст, юрист
0
59
Активісти Національного Корпусу зупинили незаконне будівництво в центрі Дніпра !
Національний Корпус Дніпро

Сьогодні 12 січня 2019 року активісті з Національного Корпусу Дніпро розгромили огорожу та заблокували незаконне будівництво багатоповерхового комплексу.

   Сьогодні 12 січня 2019 року активісти Національного Корпусу зупинили незаконне будівництво в центрі Дніпра. Забудовник замість реконструювання існуючих будинків вирішив збудувати між ними 14-ти поверховий дім.   
 Після того як активісти зруйнували паркан де вже будувався котлован для будівництва, вони заблокували будівництво та змусили будівельну техніку виїхати. Після чого приїхала слідчо оперативна группа національної поліції та розпочала службове розслідування. 
Поки йдуться процесуальні дії будівництво призупиненно. За словами голови Національного Корпусу Дніпро Дениса Котенка вони і в подальшому будуть контрулювати цю ситуацію та не дадуть відновити незаконне будівництво. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.