Росія стоїть на краю прірви!

14 січня 2019, 11:49
Власник сторінки
1
108
Росія стоїть на краю прірви!

Провальні плани РФ!

У Кремля немає ніякої продуманої загальної і цілеспрямованої стратегії щодо Донбасу. Події 2014 року це показали. Все було свого роду імпровізацією, просто для Путіна на той момент вона виявилася вельми вдалою.

Перша-ліпша стратегія під назвою «Новоросія» виявилася неробочою. Чомусь вважали, що варто тільки Путіну захотіти і області радісно відокремляться від України. Але все виявилося не так. Іншої стратегії у Кремлі немає. Весь цей час його дії ситуативні. Для нас це добре. Це означає, що війна можлива, але така ймовірність значно менше.

На Горлівському напрямку проросійські бойовики влаштовують шоу для своїх пропагандистських ЗМІ. Обстрілюють позиції української армії, намагаючись спровокувати наших бійців на відповідь, аби потім звинуватити Україну у зриві перемир’я. Вочевидь, бойовикам дуже не подобається оголошене перемир'я і вони у будь-який спосіб намагаються його зірвати. Напевно, це все на що вони спроможні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.