Детектив НАБУ Нестерцов Анатолій - зрадник в «НАБУшній» шкурі ( Розслідування)

21 лютого 2019, 19:38
Власник сторінки
Викиликс
0
146
Детектив НАБУ Нестерцов Анатолій  - зрадник в «НАБУшній» шкурі ( Розслідування)
«Нестерцов Анатолій, Тімарцев Олексій, Божко Сергій – корупціонери»

«Корупцію перемогти? можливо очолити!!!». Як НАБУ тисне на НКРЕ КП, сують носа куди не треба, та полюють не на того ВОВКА. Також обубліковані дані "телефоних розмов" Нестерцова та Божко за 2017 рік

  

А тим часом,  колишні співробітники СБУ (зараз головний детектив НАБУ  Нестерцов, Божко Сергій та «макєєвський кошелек» Януковича – Тимарцев, компрометують НАБУ та працюють на Путіна.  Розслідування антикорупційного «журналістського спротиву» тривало майже пів року і редакція готова надати докази їх злочинної діялтності. 

«ПРЕЛЮДІЯ»

Енергетична незалежність та розвиток зеленої енергетики – одна з умов підтримки України міжнародними партнерами та посилення незалежності від Росії. Тому нові грані «гібридної» війни – це енергетичні війни. Всі пам’ятають, коли Україна здобула незалежність, її намагалися повернути до складу РФ через кримські події 1994 року та систематичне відключення світла так званої «енергетичної блокади» громадян, які повинні були сумувати за буквально світлим радянським минулим. Ця схема незмінна в концепції В. Ю. Суркова, який презентував нову доктрину розвитку РФ – як безкінечний путінізм, коли кожен, хто захищає інтереси РФ (навіть громадяни інших держав), стає провідником або посланником ідеї Путіна. На тлі енергетичного пресингу НЕРК КП та зеленої енергетики журналісти змогли дізнатися імена деяких таких провідників або напівпровідників РФ в енергетичній та правоохоронній системі України.

В Україні за часів Януковича російськими спецслужбами було та завербовано багато агентів впливу, серед яких опинились і колишній орденоносець Януковича В.Ф. (начальник Головного Відділу, Управління  Паливно-енергетичного Комплексу, Департаменту контррозвідувального захисту економіки держави, полковник СБУ) Божко Сергій Віталійович, та Тімарцев Олексій Юрійович (колишній керівник Запорізької обласної податкової, найближчий подільник смотрячого Анісімова та шістка Кліменка). Та згідно з даними «Інформаційного центру спротиву», за підтримки «WIKILEAKS EAST EU», стало відомо про системну активізацію старих агентів та вербування нових, а саме – головного детектива НАБУ Нестерцова Анатолія Сергійовича (колишнього оперуповноваженого вугільного відділу Управління  Паливно-енергетичного Комплексу ДКЗЕД СБУ, підлеглого та земляка Божко) та інших.

Все частіше від представників антикорупційних структур лунають заклики про скасування розвитку відновлюваної енергії та заборону «зеленого тарифу». На думку експертів, такі дії можна вважати відкритою пропагандою енергетичної залежності України від РФ. Тому редакцію останнім часом все більше цікавить активність деяких співробітників НАБУ, ДПІ та СБУ, які сконцентрувалися на Херсонській, Запорізькій, Одеській областях.

Під час журналістського розслідування стало відомо, що старший детектив НАБУ Нестерцов із власної волі займається рейдерством зелених енергетичних об’єктів на користь групи Бабакова VS Energy (російського олігарха, тіньового співвласника деяких обленерго) в особі Тімарцева Олексія Юрійовича  та Божка Сергія Віталійовича. Останні, будучи державними службовцями, оформляли свій незаконний «зелений» бізнес на родичів – співвласників фірм в окупованому Криму та «ДНР». Також вони підтримують дуже тісні зв’язки  з депутатами РФ від партії «Єдина Росія».

Також редакція розкриє інформацію, як співробітник НАБУ Нестерцов Анатолій Сергійович, зарплата якого становить 600 000 грн, задекларував спільне майно на 5 000 000 грн.

 «ГОЛОВНІ ГЕРОЇ»

Цитата  «Зелена енергетика не зелена. Головне, щоб були зелені (долари)». Нестерцов,  з розмови із членом НКРЕКП, 2017 рік.

Почнемо з представника НАБУ Нестерцова, який дуже популярний в інформаційних колах завдяки тому, що розкриває службові таємниці близькому оточенню Ради громадського контролю при НАБУ.  Раніше він працював у підрозділі СБУ по захисту економічної безпеки (вугільного відділу, ДКЗЕД СБУ) за часів Януковича, та по суті прикривав вугільний бізнес та Червоноармійський завод промислового обладнання («КЗПО», ЕРДПО 32502626), співвласником якого є його сім’я (Батько детектива - НЕСТЕРЦОВ СЕРГІЙ БОРИСОВИЧ
Адреса засновника: 85300, Донецька обл., місто Покровськ, ВУЛИЦЯ ТОЛСТОГО, будинок 60).  

Один із рішучих доказів того, що він лобіює газові схеми, став факт, де він особисто передав невідомим особам телефон Оніщенка, у так званих «газових» справах. Таким чином знищивши базу для антикорупційного звинувачення.

Також раніше Нестерцов «кошмарив» політичних опонентів Партії Регіонів, наприклад, одного з тодішніх керівників партії Батьківщина, – пана Немирю, погрожуючи його родині та нехтуючи будь якими нормами моралі.  Його дії входили до плану збору сфабрикованих доказів по газових справах Тимошенко, за наказом Януковича, що також сприяло її арешту влітку 2011-го.

З розмов з його колишніми курсантами, які вчилися з ним в академії, стало відомо, чому він прагнув працювати в СБУ саме у «вугільному відділі», тому що  Нестерцови володіють червоноармійським Заводом промислового обладнання, який постачає устаткування для шахт та незаконних вугільних копанок по всій Донецькій та Ростовській областях. І вкрай потребувало корупційного лобі та «кришування» саме в органах СБУ. Тому на вимогу своєї матері (як ми дізналися саме вона відіграє головну роль в сім`ї ) Нестерцов вступив до лав академії не за покликом совісті, а за покликом вугільного корупційного лобі. Як кажуть корупціонери, «корупцію неможливо перемогти, її треба очолити. Та антикорупційні кадри треба «воспитать».

Нагадаємо, що червоноармійський Завод промислового обладнання постійно так само стає  фігурантом судових справ та корупційних скандалів. Один з яких навіть «нібито» розслідувався детективами НАБУ за вимогою та зверненням депутата ВРУ

Відповідно до розслідування проекту «Наші Гроші», представники заводу та група з оточення «Саши Стоматолога» підстроїла тендер, для того щоб нібито поставити ДП «Селидіввугіллю» (та ще за суттєво завищеними цінами) на шахту «Курахівська» обладнання та комплектуючі, вироблені заводом Нестерцових (КЗПО). За даним порушенням не доведено жодного кримінального факту та не винесено жодного судового рішення. Збіг? Або лобі співробітників НАБУ?

Однак, за даними співробітників компанії, яку «віджали» з тендеру, така схема вже практикувалася раніше і про такі схеми Нестерцов знав та брав у них участь на службі СБУ (за часів Януковича). Наприклад, ці комбайни вже існують на шахті, та просто фіктивно списані за рішенням корупційної комісії цієї шахти. Але їх нібито повторно виробляють на КЗПО та нібито фіктивно поставляють знов на шахту в нових кольорах та з перебитими номерами (згідно із документами). Тобто компанія Нестерцових легалізує корупційні схеми з розкраданням бюджетних коштів державних вугільних компаній. ОСОБЛИВО цікаво, що Божко Сергій Віталійович працював в Червоноармійському міському Відділі СБУ та контролював діяльність КЗПО та разом із Нестерцовим доводив до банкрутства ДП «Селидіввугілля». Нагадаємо що зараз  ДП «Селидіввугілля» знаходиться в стадії ліквідації та фігурує більше ніж в сотні судових справ. 

Саме родинні корупційні цінності не дають змоги дотримуватися букви закону. Нестерцов завжди хотів вийти з-під контролю матері, яка хотіла домінувати та навіть вигнала його наречену (родичку Божка Сергія Віталійовича, полковника СБУ) на вулицю, не дозволивши «офіцеру» зробити власний вибір нареченої.  Дівчина на той час вже працювала в НКРЕКП за рекомендацією Божка Сергія Віталійовича. 

Зараз Нестерцов , згідно із його декларацією, мешкає разом з іншою нареченою, також  співробітником НАБУ, скромною дівчиною з Вишгорода – Ляховою Мариною, яка займається забезпеченням роботи директора НАБУ. І по суті Нестерцов володіє всіма даними про пересування та повістку директора НАБУ, і «зливає» партнерам – агентам «Єдиної Росії».  Прагнення бути кращим і незалежним стало основним драйвером, коли він забажав посісти владне крісло та ствердитися як особистість, а не захисник закону. Навіть дипломна робота в НАДУ Нестерцова була на тему «Чинники формування авторитету керівника в сфері управління». Саме на цих мотивах і зіграв Божко Сергій Віталійович, залучивши та завербувавши його в агенти по знищенню галузі відновлювальної енергетики. Та і витрат на нього великих не треба. Колишній підлеглий, родом з одного міста, найкращій учень по корупційних схемах і дуже алчна людина.  

« КОРУПЦІЯ НА ПРОВОДІ – АНТИ КОРУПЦІОНЕР НА СЛУЖБІ У ЙОГО «Х … ЧНОСТІ»  ПУТІНА».

Завдяки «Вікілікс» редакція отримала дані з корупційних телефонних контактів (та згодом аудіозаписів розмов та скріни Телеграм-чатів) Нестерцова Анатолія та Божка Сергія з початку 2016 року. Аналізуючи дані перехватів, він спілкувався з Божком, не менш ніж двічі на тиждень. Що поєднує детектива НАБУ та корупціонера часів Януковича, який  має зв’язки з «ДНР» та депутатами РФ від «Єдиної Росії»? Авжеж, гроші.

Тепер зрозуміло, звідки такі статки у державного службовця, якщо він завжди працював тільки на держслужбі. Відповідно до декларації за рейдерський 2017 рік (коли він почав нахабно з порушенням закону втручатися у діяльність деяких провідних енергетичних компаній України), він декларує кошти готівкою 70 000 доларів. Дві квартири, автомобіль «Хонда» та виплати з Донецького СБУ. Та цікаво, що на момент прийняття на роботу Нестерцов не декларував готівкові кошти, а вже за перший рік (згідно із даними це на той момент 1 800 000 грн, при заробітній платі лише 600 000 грн). Питання, як за перший рік роботи в НАБУ при зарплаті 600 000 на рік накопичити втричі більше. Та враховуючи комунальні платежі, витрати на авто та інше, ще виходить мінімум 300 000 грн. Загалом сума доходу може перебільшувати 2 000 000 грн!!!! Також цивільна дружина (Нестерцова А. за 2017 рік також придбала ще дві новенькі квартири в Києві  (за кошти Нестерцова) та задекларувала ціну майже 1 500 000 грн). Але ринкова вартість цього майна також перевищує 2 000 000 грн.

Загалом за 2017 рік спільно з Нестерцовим вони витратили та задекларували більше ніж 5 000 000 грн, офіційно заробивши на  двох менше мільйона!!!! 

Куди дивляться в НАЗК та ДБР??? Як можна більше заробляти на державній антикорупційній службі? Та вже в 2017–2018 він декларує кошти до 100 000 доларів готівкою? Стає зрозуміло, чому краще корупцію очолити, ніж з нею боротися. Напевно, ця пристрасть до легких грошей перейшла йому від Божка Сергія. Коли вони разом у СБУ «кришували» незаконні вугільні оборудки у Донецьку. За цей період детектив НАБУ намагався рейдернути «Запоріжжя Обленерго», «Токмак Солар», ДТЕК, інвестиційну компанію зеленої енергетики ICU, проводили обшуки в НКРЕКП та збирали дані особисто про колишнього голову Національної комісії з регулювання ринку комунальних послуг 
Дмитра Вовка. Також в пояснювальних записках НАБУ фігурують тезиси, що зелений тариф та розвиток ВДЕ створюю загрози національній безпеці енергетичній системі та особливо у Запорізькій області.

Також цікаво, що розуміючи свою некомпетентність в енергетичній сфері деякі детективи НАБУ у 2016 році скликають «вчену раду» (УВАГА!!!), яка згідно із висновком детектива НАБУ Кроловецької «ВІДКРИВАЄ нові ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ діяльності НАБУ, із втручання у відновлювану енергетику».

Вибачте, це як? На підставі чого діє НАБУ та відкриває нові перспективні напрямки? А як же закон? І в цю вчену раду увійшло аж три фахівці, які зробили простий висновок, що зелена енергетика – це опозиційні політичні сили. Склад цієї ради, яка спрямовує НАБУ:

Ірина Кременовська (кандидат юридичних наук, не економічних), яка в своїх тезах порівнює вартість кВт із вуглецевих джерел та відновлюваних, та стверджує, що зелений тариф несправедливий щодо енергії, яку отримують з використанням РОСІЙСЬКОГО газу, урану та вугілля!!!! Авжеж, маючи таку точку зору, детективи НАБУ не хочуть досліджувати програми Європейської Комісії про заборону використання вугілля у діяльності ТЕЦ до 2030 року та впровадження зелених джерел енергії.

Олексій Святогор (юрист, адвокат), який відсидів за масові жорстокі розстріли тварин у місті Києві та, за версією ТСН, є найстрашнішим догхантером Києва. А за відкритими даними судових рішень, ще й ідеологічним та юридичним захисником Сепаратистів. 

Людина, яка відкрила нові перспективи для детективів НАБУ, після анексії Криму називає РФ «дружньою державою», не визнає втечі Януковича та вважає  Партію Регіонів частиною української держави. Теж з Донецька, і теж знайомий Тімарцева Олексія та Нестеренка А. http://cripo.com.ua/investigations/?p=179113/ 

Журналісти звертаються до вельмишановного керівника НАБУ, чому Ви дозволяєте використовувати таку організацію в особистих інтересах та відверто піддаватися на маніпуляції зрадників Батьківщини? 

Божко Сергій Віталійович та корупціонер Тімарцев Олексій Юрійович – бізнес-партнери з часів Партії Регіонів, які мають бізнес-інтереси в Херсонській, Запорізькій області та на окупованих територіях.

Спільні корупційні Компанії: ТОВ "СОЛАР ЛЕНД", Код: 41376684, ТОВ "АЛЬТЕН-ТРОСТЯНЕЦЬ", Код: 40645980, ТОВ "ФРІ ЕНЕРДЖІ",Код: 40453647. ТОВ "АСК ЕНЕРДЖІ", Код: 40453594. ТОВ "С.ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН". Код: 38269586. ТОВ "СОЛАР ЛЕНД", Код: 41376684. ТОВ "АСК ЕНЕРДЖІ", Код: 40453594. ТОВ "КОНСТРУКЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ", Код: 39420063. ТОВ "С.ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН",Код: 38269586. ПП "ТР-ІНЖИНІРИНГ", Код: 37611511. ТОВ "БІ ЕНЕРДЖЕТІКС", Код: 37745563. ПП "ЮФ "ТІМАРЦЕВ ТА ПАРТНЕРИ", Код: 39191956. ТОВ "УКРЕКОЕНЕРГОСИСТЕМИ", Код: 31723078.

Раніше Божко Сергій Віталійович працював разом з  Нестеренцовим у вугільному відділі СБУ, прикриваючи схему постачання нелегального вугілля на державні ТЕС. За сумлінну службу у ранзі полковника СБУ, прикриваючи схеми Партії Регіонів, Божко отримав орден за мужність особисто від Януковича В. Ф. 

Тімарцев Олексій раніше обіймав пост керівника податкової адміністрації в Запорізькій області, якого пам’ятають як «віджимний» інструмент «Саши Стоматолога».  Та одразу на своєму робочому місці він став «містком» між віджатими підприємствами та колишнім міністром доходів та зборів Клименком (який утікав із країни разом із Пшонкою) та кримінальним «наглядачем» Анісімовим. Також він став одним з організаторів рейдерських атак на чесні але прибуткові компанії в місті Бердянську, які входили до кола інтересів депутата ВР Олександра Пономарьова.

 Наприклад, їх компанія (Божка та Тімарцева) ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН» (власники компанії ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН» на 24.01.2019, 23:27, Тімарцев Олексій Юрійович, адреса: м. Київ, Печерський район, вулиця Тверська, буд. 2, кв. 119. Божко Сергій Віталійович, адреса: м. Київ, Святошинський район, проспект Перемоги, буд. 105, кв. 6), яка раніше входила в російську енергетичну групу «VS Energy» російського олігарха та захисника «руського миру» Бабакова Олександра.  Дані про перших власників замінені, але відповідно до інформації «Інтерфакс Україна»,засновник та реальний власник їх компанії Бабаков Олександр. Тімарцев має прями стосунки, вони навіть разом заснували «Організацію роботодавців «Херсонська обласна організація роботодавців у галузі електроенергетики» 

Засновником якої є компанія Тімарцева–Божка, товариство з обмеженою відповідальністю «С.ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН» #38269586 та компанія Бабакова Олександра «Акціонерне товариство «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» #05396638.

Також ще одна компанія Божка і Тімарцева пов’язана з РФ – ТОВ «САНТАЛЕКС ГРІН ПАУЕР» та ТОВ «КРИМ ОВОЧ», якою володіє мати Тімарцева – Красюк Ольга Іванівна – адреса: Донецька обл., місто Донецьк, Київський район, вулиця Звягильського, буд. 59, кв. 27 та Семенова Ольга Сергіївна – адреса: м. Севастополь, Ленінський район, проспект Генерала Острякова, буд. , кв. 83), донька колишнього бізнесмена із Запорізької області, а зараз депутата РФ від партії «Єдина Росія» – Шаповаленка Віктора Вікторовича, які переховуються від слідства та на яких є рішення про примусове конвоювання до слідчого ізолятора СБУ.

Родина Тімарцева вже була піймана на махінаціях та корупції, раніше батько Тімарцева працював головним архітектором Запорізької області, який був звільнений.

РЕДАКЦІЯ ЦІКАВИТЬСЯ У ДЕРЖАВНИХ ПРАВООХОРОННИХ СТРУКТУР:

 

1.      ДОКИ КОРУПЦІОНЕРИ БУДУТЬ ВИКОРИСТОВУВАТИ ПОВАЖНІ ДЕРЖАВНІ ОРГАНИ У ВЛАСНИХ ЦІЛЯХ?

2.      ЧОМУ ДІЇ, ЯКІ ПЕРЕШКОДЖАЮТЬ ЕНЕРГЕТИЧНІЙ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, НЕ СПРИЙМАЮТЬСЯ ЯК ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ТА ДЕРЖАВНИЙ ТЕРОРИЗМ?

3.      ЧОМУ МОВЧАТЬ ДБР, САП ТА НАЗК ЩОДО НЕЗАКОННОГО ЗБАГАЧЕННЯ ДЕТЕКТИВІВ НАБУ?

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: коррупция,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.