Благаю, допоможіть врятувати синочка Коструб Богдана!

28 лютого 2019, 13:14
Власник сторінки
0
63

Моє ім'я Галина звертаюсь до всіх небайдужих!

Милі добрі люди! Всі у кого є серце і у кого є діти, і хто розуміє, що значить втратити кохану дитину - благаю: допоможіть! На весь Всесвіт хочеться кричати "SOS" і немає сил жити постійно думаючи про те, що гине мій синочок Богдан. А адже йому всього лише 3 роки. Чим завинив він в цьому житті? За що йому все це?
Раптом як грім серед ясного неба, - гострий мієлобразний лейкоз. В одну мить перекинувся весь світ і життя втратило всі фарби, залишивши лише чорне світло. І тільки один світлий промінчик надії то промайне побіжно, то зникне. Спіймати б його, утримати, - але як?
     Мені соромно зізнатися, але повірте, я шкодую, що народилася в такій країні, де немає можливості заробити навіть на ліки... А живемо ми в селі на Вінничині, де навіть найменш оплачувану роботу знайти важко. Що робити? Де знайти кошти, які необхідні для мого хлопчика? Люди, я стаю перед вами на коліна, я простягаю до вас свої руки, я надіюсь на ваші добрі серця і душі: допоможіть! Не будьте байдужі до мого горя, не покидайте мене наодинці з бідою, не забирайте у мене останню надію на порятунок! 
     На лікування потрібно близько 215 тис. гривень (215 550 грн), це просто непосильна сума для нашої родини!

     Мій мобільний: 099 521 6176 - Галина Петрівна
     Кошти можна перечислити на картку 
     Ощадбанку: 4306 5300 8092 0431 Коструб Ігор Петрович
Нас розмістили: https://help.org.ua/837
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пожертва,лікування,благодійна допомога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.