А поліцаї знову зaлишаються непокармними

18 березня 2019, 19:52
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
52
А поліцаї знову зaлишаються непокармними
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Якщо зло не покаране, то воно стає ще більш нахабним


 В світлі останніх подій, всіх тих конфліктів та заворушень, бійок та затримань, які відбуваються чомусь тільки і саме на "народних зустрічах" з паном Порошенком в Українських містах між небайдужими Українцями та "правоохоронними органами", слід зауважити, що всі без винятку поліцаї, у величезній кількості, чомусь в повній амуніції та укомплектованні протистоять мирним цивільним людям, які прийшли на зустріч з кандидатом в президенти. 
А саме головне та небезпечне поруше...ння - це повна відсутність на представниках правоохоронних органів їх ідентифікації, що не дозволяє в разі потреби встановити хто саме з поліцаїв порушив закон проти прав громадян.
А тепер уявіть, що ота озброєна горила в шоломі, без жодних опізнавальних знаків на собі, нанесе травми, а то і заб'є до смерти людину, яка мала право на громадскій протест.
Хто саме буде відповідати за такий злочин ? Як відповідати ?
Як потім визначити, хто саме з поліцаїв порушив закон, якщо на них немає жодних опізнавальних символів чи знаків ?
А хто віддає наказ поліцаям на виконання службових обов'язків в цивільному одязі ?, чи бути присутніми в цивільній формі на масових заходах ?
Хотілось би почути відповіді від пана Авакова , також від Нац Гвардії, хто віддає накази використовувати нацгвардійців проти мирних людей, від прокуратури пана Луценко, керівника сбУ ...
Так що скажете, керівники та командири відомств та служб, які мають охороняти права громадян нашої держави ?
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Порошенко,Аваков,поліція,злочин,злочинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.