Державний реєстр виборців знову працює!

31 березня 2019, 15:28
Власник сторінки
0
304
Державний реєстр виборців знову працює!

У зв'язку з активною увагою українців до сайту державного реєстру виборців в день президентських виборів сайт тимчасово не працював. Однак без паніки: роботу відновлено і можна знову перевіряти дані!

Близько обіду в ЗМІ почали розповсюджувати інформацію, що ліг сайт державного реєстра виборців ЦВК. Були підозри щодо кібератаки російських хакерів або ж можливі спекуляції. Адже на сайті перевіряється інформація чи внесено громадянина до списків виборців та де саме цьому громадянину можна проголосувати.
Та як виявилось, технічні затримки були спричинені активним користуванням українців, що хотіли уточнити інформацію. Жодних спекуляцій, атак чи правопорушень не було, лише сильне бажання українців виконати свій громадянський обов'язок. 
На разі, сайт відновив роботу, тому всі бажаючі можуть перевірити, де їхні виборчі дільниці та чи наявні вони в списках виборців.
Виборчі дільниці закриваються о 20:00, тож ще є час віддати свій голос за достойного кандидата в президенти України. Майбутнє нашої країни - в наших руках!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сайт,ЦВК,кибератака,президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.